Min tur til Grip var uforglemmelig. Verdens minste brannstasjon var sjarmerende og inspirerende... les mer
En nydelig tur til fiskeværet Grip. En veldig kunnskapsrik guide som fortalte om øyas historie... les mer
Fint Vær og gode fotovenner i Stranda Fotoklubb. Kjekke lokale folk, flink guide.
Fin båttur
Hei, og takk for tilbakemeldingen.
Regner med dere fikk mye flotte bilder av den unike øya og det den har å by på.
Midt i hekkesesongen for sjøfugl, så er det selve definisjonen av et økosystem som fungerer slik naturen tiltenkte det.
Takk for turen folkens!
Nydelig, rotfestet opplevelse av kystkulturen helt ytterst ut mot havet i det forblåste nordvest. Flott, nyrestaurert båt med glimrende service og godt utvalg av drikke og snacks.
En fantastisk sjøreise mellom de tusenvis av holmer og øyer utenfor Kristiansund. Grip er et eventyr i seg selv, en magiskk fortelling om overlevelse tross alle odds, fra 800-tallet og fram til nå. De små husene, de smale stiene og de vakre kystblomstene er kyst-Norge på sitt vakreste.
Kapteinen selv er en fantastisk formidler. Han levendegjør historien på en flott måte. Kjærligheten hans til naturen her, samt respekten for kystkulturen, er gjennomlysende. Det smitter over på alle som er med. Om du skal gjøre en ting i Kristiansund osv.....
Eliszabeth, tusen takk for turen og en flott anmeldelse. Sesongen er såvidt begynt, og nå håper vi på en fin sommer og mange muligheter til å vise frem denne perlen ute i storhavet.
Formidling av den stolte kystkulturen står vårt hjerte nær, og jeg føler meg svært heldig som får lov til å være en bidragsyter.
At det gjør inntrykk gjør oss glad.
Velkommen tilbake på et annet tidspunkt!
Ønsker deg en riktig god sommer.
Fantastisk tur, veldig god guide.
Grip bør oppleves, et sted med mye sjel og historie.
Prisen gjør at det ikke blir full score.
Tusen takk for turen Daniel.
Veldig kjekt at dere hadde en flott tur!
Når det gjelder prisen, så er det svært få slike reiselivsprodukt på 3,5 time (med guide og besøk i en historisk stavkirke) som koster mindre enn dette.
Alt er dessverre blitt dyrere de siste årene, men vi har forsøkt å holde prisen så lav som overhode mulig!
Igjen, takk for turen🇳🇴
Behagelig båtreise i fint vær. Den bittelille øya Grip har en stor og unik fortid. Kapteinen på båten viste seg å være en glimrende kulturformidler.
Takk for turen, og takk for flott omtale og tilbakemelding.
Vi legger mye i formidling av kystkulturen, og er stolt over vårt produkt.
Da er det ekstra gledelig at det verdsettes.
Velkommen tilbake!
En flott båttur og utmerket guiding. Akkurat passe med tidsforbruk. Stavkirka var vakker og i imponerende stand. Husene sjarmerende og velholdt. Også hyggelig med en tur innom Gripkroa. Grip imponerte oss!
Tusen takk for omtale og tilbakemelding.
Og takk for turen!
Den stolte kystkulturen ligger vårt hjerte nær, og Grip er en unik og autentisk perle.
Flott tur rundt på Grip
Skipper og guide kunne sine saker!
Fint å se folk i husene!
Anbefaler turen!
Takk for tilbakemelding og anbefaling.
Gleden er på vår side kan jeg love deg.