Besvart 6. juli 2020
Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding angående ditt opphold hos oss. Det er den eneste måten vi kan bli bedre på. Vi må beklage på det sterkeste at du opplevde dårlig renhold! Slik skal ikke vi ha det. Vi setter renhold og service i høysete hos oss, og det er innført ekstra strenge rutiner nå under Covid-19. Vi har undersøkt hva som hendte, snakket med de ansatte og satt tiltak.
Igjen, vi beklager at dere fikk en slik opplevelse! Håper å se deg tilbake hos oss ved en annen anledning!
Med Vennlig Hilsen Britta Joø Direktør
Flott hotell bygd i vannkanten. 2 min å gå til restaurant dødeladen. Frokost under covid 19 fungerte helt topp. Derifra går sundbåten som frakter deg gratis til andre områder i Krsund. Elbil lading på 16amp. Anbefales
Dato for oppholdet: juni 2020
Spør Ronny K om Thon Hotel Kristiansund
Takk, Ronny K
BrittaJoo, General Manager på Thon Hotel Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020
Kjære Ronny K,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding fra ditt opphold hos oss! Herlig å høre at dere anbefaler oss videre!
Velkommen tilbake til oss på Thon Hotel kristiansund :-)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hjemmekoselig hotell med hyggelig service! Vi fikk ett rom (137) som hadde en fantastisk utsikt. Grunnet Covid-19 var det ingen buffet til frokost , men vi fikk en meny vi kunne velge fra. God enkel frokost. Rene rom! Vi kommer gjerne tilbake. En liten veldig gøy overraskelse var hilsen fra direktøren på rommet når vi ankom (i anledning vår bryllupsreise)
Dato for oppholdet: mai 2020
Spør 550Aleksander om Thon Hotel Kristiansund
1 Takk, 550Aleksander
Kjære Aleksander,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss så hyggelig tilbakemelding fra deres opphold hos oss! Håper bryllupsreisen ble fylt av kjærlighet og at vi ser dere tilbake hos oss igjen!
Hjertelig velkommen :-)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
koselig hotell, med god atmosfære. Noe begrenset al’carte meny. maten var gjennomsnittlig bra. Rommet ble oppgradert, uten forespørsel. Det er alltids hyggelig, opplevdes som ett reint og ordentlig hotell.
Dato for oppholdet: januar 2020
Spør Anne J om Thon Hotel Kristiansund
Takk, Anne J
Kjære Anne J,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding angående ditt opphold her hos oss! Vi er glade for at du hadde hyggelig her hos oss!
Velkommen tilbake til Thon Hotel kristiansund :-)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Bodde her kun en natt ifm et heldagsmøte med jobben. Koselig hotell, herlig frokost og utrolig serviceinnstilt personale. Veldig koselig rom med utsikt mot sjøen. Stort og lyst bad. Velger det gjerne igjen hvis jeg kommer til Kristiansund.
Dato for oppholdet: desember 2019
Verdi
Sovekvalitet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Kjellaug T om Thon Hotel Kristiansund
Takk, Kjellaug T
Kjære Kjellaug T,
Tusen takk for så flott tilbakemelding fra ditt opphold på Thon Hotel Kristiansund! Så bra at du ble godt tatt vare på her hos oss!
Håper du tar turen igjen i sommer :-)
Velkommen tilbake til Thon Hotel Kristiansund!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hyggelige og service minded betjening. Fint rom med fin utsikt , bekvemmelig seng med dusj og toalett med høy standard. Fikk bare sjekket ut Frokosten men den var rikholdig med både varme og kalde tilbud. Veldig hyggelig betjening.
Dato for oppholdet: september 2019
Spør HelgeF18 om Thon Hotel Kristiansund
Takk, HelgeF18
BrittaJoo, General Manager på Thon Hotel Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2019
Kjære HelgeF
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss hyggelig tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss! Vi er svært glad for at du var fornøyd med både rom og frokost!
Takk igjen, og velkommen tilbake til Thon Hotel Kristiansund!