Defekt lysrør på bad, Nespresso-kaffemaskinen på rommet funket ikke og dårlig standard og service på frokost.
Innsjekkingen gikk fint og vi møtte en hyggelig resepsjonist. Da lysrøret på badet ikke funket og det lyste helt svakt fra en spot i taket slik at man kun så hvor man gikk så henvendte jeg meg til resepsjonen. Hun som var alene på jobb ble med opp og skiftet lysrør, og var veldig serviceinnstilt. Et kvarter senere sluttet lyset å funke igjen. Siden vi ikke er kravstore personer og trenger ikke stå foran speilet hele kvelden så prioritert vi å få i oss noe mat og finne en restaurant isteden for å klage mer, for det var tydelig at vaktmester ikke var på jobb i helgen og resepsjonisten sa at de var bortimot fullbooket. Når jeg skulle sminke meg eller fikse håret så stod jeg foran speilet i gangen på rommet der det var godt med lys. Ved utsjekking neste dag varslet vi resepsjonisten at lyset fortsatt ikke funket, vedkommende takket for at vi sa ifra, men det var ingen tegn til kompensasjon eller beklagelse. Nå er ikke vi de som klager og står hardnakket på kravene våre, men synes dette burde gå av seg selv uavhengig om man er en av de som klager høylytt eller klager mer forsiktig.
Frokosten var med ferdig frokosttallerkener, men fra menyen var det masse å velge i og godt utvalg på tallerkenen så det ut som. Men vi fikk servert ikke komplette frokosttallerkener (ut i fra hva dom stod på menyen) og ikke fulgte det med brød og smør som det stod i menyen. Da vi på en pen måte etterspurte pålegget og brødet som manglet ble servitøren meget dårlig serviceinnstilt og fikk en mutt holdning. Servitøren kom tilbake med to skiver og et ekstra speilegg, men fortsatt manglet det både brødskiver, smør og mer pålegg. Da jeg sa tusen takk for at hun kom tilbake med dette så svarte ikke servitøren og bare gikk. Rett etterpå overhørte jeg at servitøren beklaget seg til et nabobord som og hadde etterlyst manglende speilegg til Amerikansk tallerken om at servitøren hadde tatt feil og kom med ny til vedkommende.
Synes dette viser veldig varierende service og vi er ikke fornøyde med totalopplevelsen av oppholdet, spesielt når vi for en gangs skyld unner oss å bestille et buisness-rom og betaler for å ha et buisness-rom så burde i det minste lyset på baderommet fungere.