Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
ZenHotels.com
USD 132
Vis tilbud
Hotels.comUSD 162
PricelineUSD 137
Agoda.comUSD 179
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (458)
Filtrer anmeldelser
458 resultater
Vurdering fra reisende
171
203
52
19
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
171
203
52
19
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 458 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell i trivelige omgivelser nær brygge.kanten
Hyggelig og service innstilte personale.
God og variert frokost.
Fine rom og bra minibar på rommmet.rommet hadde flott utsikt over bryggekanten/havna i sentrum og sjøen.
God mat i restauranten.
Ca 1 kilometer til/avstand til sentrum.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, bcanoa64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020

Litt vanskelig å finne parkering ved hotellet. Trodde først det var en supporterpub men da vi kom inn i resepsjonen fikk vi god service. Rommet var ut mot havnen og det var fint å se ut på alle båtene som gikk ut og inn sundet. Det var et vanlig rom uten de store overaskelser. Ok frokostbuffe med noe Coronatiltak. Været var dårlig men det kan vel ikke hotellet ha noe skyld i.

Romtips: Fint med rom ut mot fjorden.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
3  Takk, Gryodd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell med fantastisk beliggenhet.Det var ein særdeles god frokost med godt utvalg av det meste. Romma var reine og fine, så det var ingenting å klage på. Litt problem med parkeringsplass, men det ordna seg tilslutt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 175benteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet. Serviceinnstilt personale. Blid og hyggelig, god middag i restauranten, nydelig frokost. Veldig bra opplegg ihht coronatiden vi er inne i. Anbefales og vi kommer til og bo her når vi besøker Kristiansund neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bentekarinv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Overnattet en natt ! Parkeringskjeller må ryddes og vaskes -vond lukt og mye rot ! Frokostsal skulle være kontrollert mht Corona -åpen bufe og en ansatt som både fylte på bufeen og rydder bord ! En ansatt kom og sa at de som ikke hadde frokosttid nå måtte gå ! Ingen reiste seg, hun sa det skulle være 8 personer der og det var 16 ! Så hentet hun oversikten og den stemte nok heller ikke for ingen måtte gå ! Rommet var rent og pent men svært varmt til tross for lufting ! Hotellet var fint plassert !

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, 587heidiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser