Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 150
TravelocityUSD 150
TripadvisorUSD 150
Trip.comUSD 150
Orbitz.comUSD 150
ZenHotels.comUSD 162
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (466)
Filtrer anmeldelser
466 resultater
Vurdering fra reisende
176
205
53
19
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
205
53
19
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 466 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Et koselig hotell rett ved sjøen- og uteområde med fantastisk sjøutsikt. Hurtigruta passerer like utenfor. 2 minutter å gå til restaurantenDødeladen- og anløpskai for Sundbåten som går mellom de 3 øyene som byen Kristiansund ligger på.
Nydelig frokost - med veldig godt utvalg- til både store og små.
Hit kommer vi gjerne tilbake

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kristine G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Flott hotell i beste klasse. Servicen var bare helt topp. Frokosten var noe av det beste vi har opplevd av alle de Thon hotellene vi har bodd på. Betjeningen var veldige serviceinnstilte på alle måter. Renhold og orden var kjempe fint. Hotellet er ombygd av gammelt sjøhus. Veldig flott gjenomført. Kan anbefales på det sterkeste .

Romtips: Må bare oppleves
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Connector823511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021

Meget flott rom med dobbeltvindu som kunne åpnes. Se bilde. Bra frokost og god mat i restauranten til middag. Kort gangavstand eller ferie over til sentrum. Kommer til å booke dette hotellet neste gang jeg skal til Kristiansund

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Jarle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Vi bestilte superiorrom med sjøutsikt og det var et nydelig rom! Sengene var gode og badet var rent og fint! Et godt utstyrt hotellrom. Frokosten var meget bra! Jeg vil anbefale dette hotellet til alle jeg kjenner og kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, HegeAm70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Romantisk, best utsikt ever , beste service i resepsjon. Meget god frokost og valg. I nærheten ligger restaurant. Anbefaler. Beste helg nytelse. Anbefaler til voksne. Rom var nydelig og autentisk. Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vitalija L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser