Lage L
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    3.7 km fra Thon Hotel Kristiansund
    • Lol.travel
    0.3 km fra Thon Hotel Kristiansund
    Dobbeltrom med bad, tv, gratis internett. Vannkoker med kaffe og te
    • Destinia.com
        Bedroom
          1.7 km fra Thon Hotel Kristiansund
          Se flere hoteller i Kristiansund
          Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Valgte i utgangspunktet dette hotellet på grunn av gode parkeringsmuligheter utendørs da vi kom med bil og taklast som ikke går i parkeringshus. Viste seg å være et virkelig godt valg. Stort velholdt og rent rom med utsikt over sundet. Veldig bra frokostbuffé med stort utvalg og svært hyggelig og serviceinnstilt personale. I tillegg til parkeringsmuligheter har hotellet flott beliggenhet på Innlandet, et stenkast fra kaien til Sundbåten, slik at en enkelt kommer seg til de andre øyene. Hotellet ligger også 100m fra Dødeladen café. Hotellet er et naturlig valg neste gang vi er i Kristiansund.

Dato for oppholdet: juli 2022
          1  Takk, 657knutr
          Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Det har blitt en god del opphold hos onkel Thon, men dette er det beste. Maten, rommene som vender ut mot innseilinga, frokostsalen, frokosten og ikke minst: hyggelige folk her, som hjalp oss med det meste. Anbefales. At TV-en ikke funka bryr vi oss ikke om.

Dato for oppholdet: juni 2022
          1  Takk, DR_Hjertegod
          Anmeldt 8. mai 2022

Trivelig og moderne hotel, med fantastisk utsikt over havneområdet. Fine rom med "sjel". Fantastisk å sitte ute på kaien og nyte Kristiansund. Rommet var rent og maten var nydelig. Sommerstid er det fint å kunne bade på stranden rett ved. Anbefales :-)

Dato for oppholdet: mai 2022
          Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
          1  Takk, randiwalderhaugf
          Svar fra ledelsen:Besvart 10. mai 2022

Kjære gjest,
          Tusen takk for flott tilbakemelding fra ditt opphold hos oss!
          Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Kristiansund!

Med vennlig hilsen
          Britta Joø
          Direktør THK

Anmeldt 21. november 2021

Rent og fint hotell, med veldig god service. Hotellet ordnet det slik at vi fikk bytte fra et annet hotell og vi fikk til og med oppgraderte rom med nydelig sjøutsikt. Stille og rolig. God mat og variert frokost. Anbefales i Kristiansund.

Dato for oppholdet: november 2021
          Takk, 120jennih
          Svar fra ledelsen:Besvart 25. februar 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss så god tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss!
          Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Kristiansund!

MVH Britta Joø
          Direktør

Anmeldt 30. september 2021 via mobile enheter

Kjempekoselig fint og lunt hotellrom i 4 etasje ut mot vannet fikk vi for den ene natten vi var der.
          Frokosten var god men når vi kom kl 09 så var alt det kalde blitt lunkent, brødet var hardt så her burde det settes inn tiltak. Pålegget hadde å tørket inn så var ikke like delikat. Men ellers en topp overnatting

Dato for oppholdet: september 2021
          Takk, tnissen79
          Svar fra ledelsen:Besvart 25. februar 2022

Kjære gjest,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding fra deres opphold hos oss.
          Glad dere hadde et fint opphold hos oss.
          Vi tar med oss tilbakemeldingen angående frokosten, slik skal det ikke være hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Kristiansund.

Med vennlig Hilsen
          Britta Joø