Romtips:Alle rom er bra. Rom mot havna gir den beste utsikten, men det kan av og til være litt støy hvis...
Verdi
Sted
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Thon hotel Kristiansund, gir deg en god hotellopplevelse i fine omgivelser. Rent og pent, hyggelig service og god mat. Jeg setter også pris på hoteller som ikke tar betaling for parkering. Thon er god på komfort, farger og design.
Romtips: Fint med rom inn mot Sørsundet
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Verdi
Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 574lagel om Thon Hotel Kristiansund
1 Takk, 574lagel
Valgte i utgangspunktet dette hotellet på grunn av gode parkeringsmuligheter utendørs da vi kom med bil og taklast som ikke går i parkeringshus. Viste seg å være et virkelig godt valg. Stort velholdt og rent rom med utsikt over sundet. Veldig bra frokostbuffé med stort utvalg og svært hyggelig og serviceinnstilt personale. I tillegg til parkeringsmuligheter har hotellet flott beliggenhet på Innlandet, et stenkast fra kaien til Sundbåten, slik at en enkelt kommer seg til de andre øyene. Hotellet ligger også 100m fra Dødeladen café. Hotellet er et naturlig valg neste gang vi er i Kristiansund.
Dato for oppholdet: juli 2022
Spør 657knutr om Thon Hotel Kristiansund
1 Takk, 657knutr
Det har blitt en god del opphold hos onkel Thon, men dette er det beste. Maten, rommene som vender ut mot innseilinga, frokostsalen, frokosten og ikke minst: hyggelige folk her, som hjalp oss med det meste. Anbefales. At TV-en ikke funka bryr vi oss ikke om.
Dato for oppholdet: juni 2022
Spør DR_Hjertegod om Thon Hotel Kristiansund
1 Takk, DR_Hjertegod
Trivelig og moderne hotel, med fantastisk utsikt over havneområdet. Fine rom med "sjel". Fantastisk å sitte ute på kaien og nyte Kristiansund. Rommet var rent og maten var nydelig. Sommerstid er det fint å kunne bade på stranden rett ved. Anbefales :-)
Dato for oppholdet: mai 2022
Sovekvalitet
Rom
Spør randiwalderhaugf om Thon Hotel Kristiansund
1 Takk, randiwalderhaugf
Svar fra ledelsen:Besvart 10. mai 2022
Kjære gjest, Tusen takk for flott tilbakemelding fra ditt opphold hos oss! Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Kristiansund!
Med vennlig hilsen Britta Joø Direktør THK
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rent og fint hotell, med veldig god service. Hotellet ordnet det slik at vi fikk bytte fra et annet hotell og vi fikk til og med oppgraderte rom med nydelig sjøutsikt. Stille og rolig. God mat og variert frokost. Anbefales i Kristiansund.
Dato for oppholdet: november 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør 120jennih om Thon Hotel Kristiansund
Takk, 120jennih
Svar fra ledelsen:Besvart 25. februar 2022
Kjære gjest,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss så god tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss! Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Kristiansund!
MVH Britta Joø Direktør
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.