Vi har hatt mange besøkende i sommer, og tilbakemeldingene er i hovedsak veldig positive. At en servitør kan ha glemt deres bestilling, beklager vi. Det er en menneskelig feil som kan skje alle. Vi håper dere sier ifra ved et senere besøk, for å vente 1 time og 40 minutter på maten er helt uakseptabelt for gjesten og uvanlig hos oss. Det var rart dere ikke fikk pengene tilbake for den dårlige servicen, da dere sa ifra? Det hadde dere hatt krav på. Dere skriver at det også skjedde med flere andre...vi kjenner oss heldigvis ikke igjen i det.
Det kan ta tid å lage maten, (tar det mer enn 20 minutter, sier vi ifra), men den skal aldri stå ferdig på disken i flere minutter. Gjestene skal ha varm mat.
I disse Covid-19 tider, har vi heldigvis hatt en travel sommer med mange koselige gjester. Vi har ansatt flere nye servitører og hjelp på kjøkkenet, nettopp for at alt skal gå så smertefritt som mulig med gjeldende smittevernsregler.
Hilsen Susu Lwin, kokk og daglig leder ved Dødeladen Cafe.Kjære gjest, vi på Dødeladen Cafe beklager så mye for den dårlige opplevelsen dere hadde under besøket hos oss. Noe slikt skal selvfølgelig ikke skje, noe som heldigvis hører til sjeldenhetene. Vi har prøvd å finne ut av når dette kunne ha skjedd, uten å ha kommet fram til når dere hadde denne opplevelsen.