“Veldig god mat men veldig forsinka ”
Anmeldelse av Sushi Bar Kristiansund - STENGT

Sushi Bar Kristiansund
Prisklasse: USD 14 - USD 42
Beskrivelse: Sushi Bar Kristiansund serverer sushi av topp klasse, men også varmretter og andre asiatisk inspirerte retter. Sushi buffet serveres torsdager (lunsj) og søndager!
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, og ville fått 4 hadde det ikke vært for 30 minutter lengre ventetid enn avtalt hentetid, uten noen form for beklagelse, noe som gir et inntrykk av at de gir blaffen i kundene.

Takk, kimlikestoeat

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Noe av den beste sushien jeg har spist. Deilig mat for både sushiglade voksne og fiskeglade barn. Veldig hyggelige ansatte også. Vi kommer gjerne igjen.

Takk, 187kajap
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble anbefalt Sushi bar, derfor tok vi turen hit. Det ble en grei lunsj. Men jeg har smakt bedre Sushi og ikke minst fått det kjappere. Vi ventet bortimot 45 minutter fra vi hadde bestilt til vi fikk maten. Bortsett fra soyasaus som står på bordet, så følger det ikke med noen ting. Husk å bestille det ved siden av. Vi ble ikke informert om dette, og spiste derfor kun sushi med soyasaus.

Takk, cover2014
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi gikk innom å spurte etter buffet. Vi fortalte at en av oss er vegetarianer, og spurte om det gikk greit. Det fikk vi vite at det gjorde. De hadde imidlertid ikke buffet før dagen etter. Vi bestilte dermed til dagen etter. Da vi kom igjen viste det seg at de ikke hadde buffet, og iallefall ikke for vegetarianere. Når ingenting av det de fortalte var riktig er det ganske håpløst å bestille i utgangspunktet. Jeg anbefaler å spise et annet sted, det er mange bra steder å spise i Kristiansund.

1  Takk, VibekeSissel
Anmeldt 8. juli 2020

Meget god mat "Chicken katsu" hyggelig og service innstilt personalet. Varme anbefalinger for dette stedet.

Takk, Mican44

Reisende som så på Sushi Bar Kristiansund, så også på