Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trondheims absolutt beste”
Anmeldelse av Sushi Bar Kristiansund

Sushi Bar Kristiansund
Vurdert som nr. 8 av 49 Restauranter i Kristiansund
Prisklasse: USD 17 - USD 40
Beskrivelse: Sushi Bar Kristiansund serverer sushi av topp klasse, men også varmretter og andre asiatisk inspirerte retter. Sushi buffet serveres torsdager (lunsj) og søndager!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Sushi Bar Kristiansund serverer sushi av topp klasse, men også varmretter og andre asiatisk inspirerte retter. Sushi buffet serveres torsdager (lunsj) og søndager!
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Trondheims absolutt beste på sushi er Sushi Bar. Var spent på om avd. i Kristiansund var like bra, selv om den visstnok drives selvstendig med samme navn, logo, meny og konsept. Til vår store glede smakte maten akkurat som den skal være..., helt nydelig.
Det som ikke var bra; vi bestilte takeaway via nettet som før, noe vi har svært god erfaring med i Trondheim, og kun en gang var ikke maten klar til avtalt hentetid.
«beklager så mye, maten er klar om 3 minutter» sa den blide jenta i Ravnkloa og etter 3min. fikk jeg maten og hun beklaget igjen når hun gav meg posen...
KRISTIANSUND: jeg kommer 20 minutter etter avtalt tid: «navnet ditt? «Ikke ferdig»
-ingen forklaring eller beklagelse. Etter 10 min. etterlyste jeg maten til ei annen jente; «ikke ferdig» Ingen beklagelse, ingen smil. 40 min. etter avtalt tid var maten ferdig! «Her er maten din» var alt hun sa.
Vel, maten smakte som sagt, og at det ble en time senere gikk også greit, men hvordan er det mulig å være så slapp og sløv og lite vennlig? De var ikke sure, men de må være ekstrem uerfaren og for unge og litt for naive..., dette er ikke BigBite eller McDonalds hvor kunden er fjortis, men voksne gjester som betaler mye for god mat. Har ikke Maria M lært dere noe om kundebehandling?

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 291_yvinda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 72 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, og ville fått 4 hadde det ikke vært for 30 minutter lengre ventetid enn avtalt hentetid, uten noen form for beklagelse, noe som gir et inntrykk av at de gir blaffen i kundene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Noe av den beste sushien jeg har spist. Deilig mat for både sushiglade voksne og fiskeglade barn. Veldig hyggelige ansatte også. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 187kajap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble anbefalt Sushi bar, derfor tok vi turen hit. Det ble en grei lunsj. Men jeg har smakt bedre Sushi og ikke minst fått det kjappere. Vi ventet bortimot 45 minutter fra vi hadde bestilt til vi fikk maten. Bortsett fra soyasaus som står på bordet, så følger det ikke med noen ting. Husk å bestille det ved siden av. Vi ble ikke informert om dette, og spiste derfor kun sushi med soyasaus.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, cover2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi gikk innom å spurte etter buffet. Vi fortalte at en av oss er vegetarianer, og spurte om det gikk greit. Det fikk vi vite at det gjorde. De hadde imidlertid ikke buffet før dagen etter. Vi bestilte dermed til dagen etter. Da vi kom igjen viste det seg at de ikke hadde buffet, og iallefall ikke for vegetarianere. Når ingenting av det de fortalte var riktig er det ganske håpløst å bestille i utgangspunktet. Jeg anbefaler å spise et annet sted, det er mange bra steder å spise i Kristiansund.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, VibekeSissel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sushi Bar Kristiansund, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sushi Bar Kristiansund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din