“Nydelig indisk”

Kaia Indian Kaffe og Bar
Vurdert som nr. 11 av 66 Restauranter i Kristiansund
Prisklasse: kr 2 153 - kr 3 768
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted, kjempegod mat. Spiste Lam Tikka og Kylling Tandoori, hvorav kyllingen nærmest smelta på tunga. Store porsjoner, og masse gode råvarer. Anbefales på det varmeste!

Takk, Chrizzy_J88

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte to helt ulike retter. Tror vi fikk samme rett, da de så helt like ut. Etter å ha ventet noen minutter får vi en porsjon saus på deling. Skal være saus inkludert. Våre bestillinger hadde ikke samme type saus. Saus ble fort tom, maten var tørr. Bestilte ekstra drikke 3 ganger uten å få dette. Ulike servitører hver gang. Oppholdet ble meget kort, og han som virker til å drive stedet var ikke interessert i å høre på kundene, og skyldte på at de ansatte sov på jobb.

1  Takk, Siwcila
Anmeldt 19. juli 2020

Møtte opp i døråpningen klokken halv fem søndag ettermiddag. Det var varmt, så begge dørene stod på vidt gap. Vi stod høflig i 10 minutter uten at noen ansatte kom og henvendte seg til oss. Til slutt gikk én i familien inn og spurte om bord, og vi fikk bord til seks. Hadde allerede begynt å få dårlig smak i munnen av dette stedet.
Vi forholdt oss til fire forskjellige servitører i løpet av måltidet. Ikke én av dem trakk på smilebåndet eller møtte blikket vårt en eneste gang.
Men det skal sies - kokkene gjorde jobben sin - maten var god!
Men servicen elendig. Ingen kom til bordet og spurte om maten smakte, om vi hadde det vi trengte e.l.
Vi ba om vann - og servitøren skjønte ikke hva vi mente - så han gikk...
Men treåringen var fortsatt tørst - så andre gang vi spurte, kom de med flaskevann. De hadde ikke springvann kunne han fortelle - for da skjønte han hva vi mente plutselig...merkelig opplegg. Aldri opplevd en restaurant i denne byen som ikke «har» springvann. Vi hadde jo allerede kjøpt en runde med brus, juice og øl alle sammen.
Tydelig dårlig kjemi mellom de ansatte var ikke forsøkt å skjule, jeg møtte blikket på han som tydelig var «sjefen» flere ganger mens han beveget seg rundt i restauranten uten så mye som et trekk på smilebåndet.
For første gang i mitt liv ble det ikke en krone i driks. Og ALDRI mer indisk mat på Kaia Spiseri......

1  Takk, elint529
733obaida, Chefkoch på Kaia Indian Kaffe og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Når vi nekter springvann kan vi ikke servere så får vi sånn komentar :)

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Lokalet var fullt av folk, så tydelig populært. Det var travelt for de som jobbet, for travelt? Servitøren vår var småsur og lite serviceinnstilt og smilte ikke en eneste gang. Hun spurte ikke om maten smakte, hun spurte ikke om vi ønsker noe mer (dessert?), om vi hadde d vi trengte av drikke etc. Menyene måtte vi hente selv etter å ha ventet på menyer ved bordet i 20 minutter. Det var ingen forklaring til rettene enda vi etterspurte, og styrkegraden servitøren oppga samstemte ikke med det som stod i menyen. Hun virket oppgitt da vi var litt forvirret rundt styrkegraden. Vi ba om en rett styrke 1,en rett styrke 2, en rett styrke 3 og en rett styrke 5 (vindaloo ville vi ha) . Styrke 5 var bare en vits, knapt nok styrke norsk medium. Retten som skulle være styrke 3 hadde ikke styrke i det hele tatt. De andre to var greie nok. Maten virket fersk, men var litt smakløs.

1  Takk, Hege Johanna S
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat som kom raskt da jeg var sulten. God service, rent og hyggelig. Tydelige koronatiltak.

1  Takk, 573elinm

Reisende som så på Kaia Indian Kaffe og Bar, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Kaia Indian Kaffe og Bar? Del dine erfaringer!