“topp”
Anmeldelse av Kranaskjæret

Kranaskjæret
Vurdert som nr. 12 av 49 Restauranter i Kristiansund
Anmeldt 3. juli 2022

En av de bedre Tapas rettene jeg har spist i Norge. Lyse fine lokaler med fin beliggenehet
Topp service.

Manglet tørkepapri på toalett

Takk, roarj738

Anmeldt 15. juni 2022

Fikk servert vegansk ratatouille med ekstra poteter og kikerter. Stor og mettende porsjon. Husets vin var en god vin med 14.5% alkohol. Hurtig servering.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, ThomasN2289
Anmeldt 13. desember 2021 via mobile enheter

Julebuffet ved bordet ble tidenes beste julebuffet for oss! Nydelig og variert mat. Gode smaker og mye å velge mellom. Hyggelige servitører som kom med så mye godt. En veldig god opplevelse med familien.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, kirstiw2016
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Vi spiste klippfisk og nydelig tilbehør! Dette er det beste fiskemåltidet jeg har spist i hele mitt liv! Utrolig gode smaker, flott atmosfære og deilige vin og drinker!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, anitasO2617BM
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Var her både i 2019 og 2020 og var spent på om de hadde forbedret seg når vi besøkte stedet nå i år. Men like skuffet. Dette er ingen restaurant, men mer en ølkro som også tilbyr mat. Flott beliggenhet og fristende å besøke på godværsdager. Men greit å besøke på dagtid for en øl og et glass vin og kanskje ta en fish and chips hvis du er småsulten. Men det er ikke her du drar for å hygge deg med god mat på kveldstid. Meny og priser stemmer ikke med nettsiden, og det vi spiste kan umulig være laget av utlærte kokker. Går du på Jordbærpikene får du 10x bedre fiskesuppe og kyllingsalat. Butikkbrød og smørpakke (som på kafeer i gamle dager) er tragisk. Mulig de tror at Kr.sunds befolkning ikke har vært utenfor sin by så vet ikke bedre, men vi turister som kommer fra storby kan bare ikke godta slike amatørsteder.
Det er en grunn til at Sjøstjerna er nr.1 i Kr.sund.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 291_yvinda

Reisende som så på Kranaskjæret, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Kranaskjæret? Del dine erfaringer!