“Kakene! Kakene! Kakene! Hjemmelagde,vakre”
Anmeldelse av Plan:A

Plan:A
Vurdert som nr. 20 av 66 Restauranter i Kristiansund
Beskrivelse: Vi tilbyr et herlig utvalg av frokost og lunsj til å nyte hos oss, eller ta med på farten. I tillegg kalde og varme småretter, inspirert av Italias kjøkken. Vår steinovsbakte porsjonspizza har tynn sprø bunn og smakfull topping, den har høstet mye skryt både fra Italienere og Kristiansundere og det ryktes at vi lager byens beste. Vi har kaffe i alle varianter. Hjemmelaget smoothie og Iste og mer
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Kakene! Kakene! Kakene! Hjemmelagde,vakre og smaker fantastisk🍰😁! Stort utvalg. Alltid hyggelige ,smilende og pratsomme ansatte 👏

Takk, lillf2016

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kjempebra sted. Masse god og rimelig mat, både salt og søtt, varmt og kaldt. Spiste tapas i dag, alt var godt. Anbefaler kaffe og Nata, en portugisisk vaniljeterte som smaker litt bedre enn himmelsk😊

2  Takk, Runar V
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte burger og ba gjentatte ganger om sprø bacon. Skjelden bleik og bløt den jeg fikk. Lavt service nivå. Håper at andre steder i Kristiansund er bedre.

Takk, RosslandR
Anmeldt 17. juli 2020

Maten var OK men betjeningen forsvant og kom ikke tilbake. Vi måtte lete etter dem for å få mer drikke og de kom ikke for å hente tallerknene da vi hadde spist før det var gått lang tid.

Takk, 881m99
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi opplevde det kunststykket å bestille mat og drikke for så å bli glemt to ganger. Både ved lunch tidligere på dagen og ved middagen måtte vi purre på mat og drikke. De serverte ved bordene etter at vi hadde betalt sa de... Niks. Betale ja, drikke og mat innen rimelig tid nei... Fikk forøvrig en helt annen pizza enn den jeg bestilte, men den var god. Service til 1. Pizza til 4 derfor 2. Skjerp dere🤨

1  Takk, _rnulfs

Reisende som så på Plan:A, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Plan:A? Del dine erfaringer!