Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin atmosfære, god service”
Anmeldelse av Sjøstjerna

Sjøstjerna
Vurdert som nr. 1 av 50 Restauranter i Kristiansund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Fin atmosfære, god service, god vin , god mat, maten var derimot noe lunken men akkurat nok temperatur til å spise, ved henvendelse ble vi tilbudt å få den varmet opp. Vi spiste Bacalao og hadde til en flaske Bons Ventos.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trondcookt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (263)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 263 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020

Maten var midt på tre. Jeg bestilte fisk og fisken var alt for stekt og tørr, pomes frites var veldig små og alt for brune og kålsalaten hadde veldig lite smak. Manen min bestilte bacalao som smakte lite og til og med trengte litt salt. Service var også middels. Jeg kommer ikke tilbake ditt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 401patriciav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hadde gledet oss til Bacalao men den var utsolgt selv om vi spiste tidlig på kvelden. Uansett fint sted med god mat.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par som alle hadde en hyggelig opplevelse her. Kjekk og oppmerksom betjening, og god mat i rikelige porsjoner. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god klippfisk med meksikansk vri. Dog noe for salt.
Hyggelig betjening og veldig god vin, anbefales. Husk å bestille bord, gjerne dagen i forveien

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Gladmat1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjøstjerna, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sjøstjerna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din