Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydeleg klippfisk”
Anmeldelse av Sjøstjerna

Sjøstjerna
Vurdert som nr. 2 av 47 Restauranter i Kristiansund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. august 2021

Rause porsjonar med saftig klippfisk, med godt tilbehør. En hyggeleg kelner som innrømte at han ikkje hadde greie på vin, men raskt innhenta hjelp av en kollega. Fin flyt i serveringa, lite venting til tross for at det var et større selskap der samtidig. Veldig god creme brulee med nydeleg sterk, god kaffi til, servert i akkurat passe tid etter at vi var ferdig med hovedretten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, gretelivt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (285)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 285 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Vi skulle spise middag i Kristiansund, men masse var stengt på mandager. Sjøstjerna så ut til at var en Chinarestaurant fra utsiden, men det viste seg at Chinarestauranten var i andre etg. Vi ble tatt imot av en hyggelig kelner som fant et bord til oss selv om det var ganske fullt.ut fra menyen bestilte vi 4 forskjellige retter. Disse ble servert samtidig og smakte veldig godt. Selv om retten var mer enn nok mat, måtte vi bare ha kaffe og dessert som også var nydelig. Anbefaler dette stedet. Du vil ikke angre

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Totalt amatørmessig. Servitører som er mer interessert i å snakke med hverandre enn å gi service. Bestilte grillet portugisisk bacalhau og fikk en bit tørr klippfisk hvor halvparten av tallerkenen besto av en haug med majones og resten av rå løk og tomater. Anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2021
Takk, josteinj944
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Vi var 4 personer som var heldig å få bord ute.
Nyansatt på opplæring var utrolig hyggelig og bidro til et vellykket besøk.
Maten var helt fantastisk - klippfisk må bare prøves.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 2512henning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Første besøk for et godtvoksent par. Midt i byen. Hyggelig og effektiv betjening. Chilimarinerte scampi til forrett. Ostegratinert klippfisk med salsa og chilipoteter,nachos, hvetetortilla med guacamole til den ene av oss. Originalt og kjempegodt. Fish and chips («fishan») for den andre i restaurantversjon: Fritert fisk og kamskjell servert med pommefrites og coleslaw. Litt tørr fisk, men fem stjerner likevel for anstendige vinpriser.

Dato for besøk: august 2021
Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sjøstjerna, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sjøstjerna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.