Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestilte bacalao.Stor porsjon.smaken ok.men mengden av klippfisk i retten var skammelig.I”
Anmeldelse av Sjøstjerna

Sjøstjerna
Vurdert som nr. 2 av 47 Restauranter i Kristiansund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Bestilte sjøstjernas bacalao.Skammelig lite klippfisk i retten.fant 2 små biter fisk.resten bare løk og potet.Sa fra til betjening.men ble møtt med et smil.Ingen unnskyldning.Det blir lenge til neste besøk.!

Dato for besøk: september 2021
2  Takk, Jan K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (285)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 285 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2021 via mobile enheter

Første gang vi besøkte dette stedet, på anbefaling av familiemedlemmer. Klippfisk carpaccio og kamskjell til forretter var fantastisk godt, spesielt currysausen til kamskjell. Blåskjell og Blandabaill til middag var superb og Crème Bruleet og Jordbær med Mangochampagne til dessert var helt himmelsk. Meget bra service, Gluten og Melkeintoleranse ble taklet på strak arm og prisene var svært hyggelige. Vi gir dette stedet våre varmeste anbefalinger.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Jatomo56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2021

Rause porsjonar med saftig klippfisk, med godt tilbehør. En hyggeleg kelner som innrømte at han ikkje hadde greie på vin, men raskt innhenta hjelp av en kollega. Fin flyt i serveringa, lite venting til tross for at det var et større selskap der samtidig. Veldig god creme brulee med nydeleg sterk, god kaffi til, servert i akkurat passe tid etter at vi var ferdig med hovedretten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, gretelivt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Vi skulle spise middag i Kristiansund, men masse var stengt på mandager. Sjøstjerna så ut til at var en Chinarestaurant fra utsiden, men det viste seg at Chinarestauranten var i andre etg. Vi ble tatt imot av en hyggelig kelner som fant et bord til oss selv om det var ganske fullt.ut fra menyen bestilte vi 4 forskjellige retter. Disse ble servert samtidig og smakte veldig godt. Selv om retten var mer enn nok mat, måtte vi bare ha kaffe og dessert som også var nydelig. Anbefaler dette stedet. Du vil ikke angre

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Totalt amatørmessig. Servitører som er mer interessert i å snakke med hverandre enn å gi service. Bestilte grillet portugisisk bacalhau og fikk en bit tørr klippfisk hvor halvparten av tallerkenen besto av en haug med majones og resten av rå løk og tomater. Anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2021
Takk, josteinj944
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sjøstjerna, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sjøstjerna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.