“Skikkelig god pizza!”
Anmeldelse av Via Goma - STENGT

Via Goma
Anmeldt 24. juli 2020

Godt utvalg med røde og hvite pizzaer. Hurtig tilberedning. Fristende pakker med sauser og desserter 🙂

Takk, ArnarNesset

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vært mye i Kr.sund og registrert at det kryr av pizza-sjapper/restauranter her, men de få jeg har prøvd har vært skuffende. Ingen har vært i nærheten av ‘Italiensk style’ (tynn bunn) I Trondheim er vi bortskjemte når det gjelder pizza, både restauranter og takeaway-steder. Var i Kr.sund på fam.ferie og oppdaget at det noe som her Via Goma (eneste pizzasted med nettside!!!) Merkelig/komisk beliggenhet, men du verden; knallgod pizza - sånn pizza skal være!! Skikkelig Italiensk style. Håper lokalbefolkningen oppdager den og at Via Goma kommer seg til sentrum. Er nok byens beste!

1  Takk, 291_yvinda
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Så og si perfekt italiensk pizza med strålende sprø og tynn bunn og god smak. Veldig hyggelig kokk og betjening.

Veldig mange hakk over de som later som de selger «italiensk» pizza.

Jeg glemte å spørre, men det hadde vært et lite pluss om de spurte om vi ville få med revet parmesan og ruccola, feks i egne bokser.

Takk, kimlikestoeat
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Autentisk italiensk pizzeria. Kreative pizza,hjemmelagde desserter ,sauser,aioli osv og superhyggelige kokk & servitør. Rimelige priser. Spartansk interiør veier opp for Nordmøres B E S T E pizza- ingen over,ingen ved siden !

1  Takk, lillf2016
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter