Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
TorEK
Steinkjer, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Dobbeltrom med bad, tv, gratis internett. Vannkoker med kaffe og te
    kr 1 130
      Bed
        1.4 km fra Quality Hotel Grand Kristiansund
        Se flere hoteller i Kristiansund
        Anmeldt 29. juli 2020

Som mange andre var også vi på ferie i eget land denne sommeren, en rundtur i Møre og Romsdal, blant annet med en natt i Kristiansund. På denne turen hadde vi valgt fire ganske forskjellige overnattingssteder, men som alle hadde én ting felles, de ønsket også hunder velkomne.

Så fikk vi også demonstrert hvor viktig førsteinntrykket er. I skarp kontrast til et annet sted vi bodde, følte vi oss hjertelig velkommen til Quality Hotel Grand! Damen bak skranken var så blid og hyggelig at vi umiddelbart trivdes. Når vi spurte forsiktig om det var greit at hunden var med oss i fellesområdene var svaret ganske kontant: "Ja, for all del! Selvsagt er hun velkommen!"

Hotellet ellers er ikke spesielt bemerkelsesverdig, men et ganske alminnelig hotell. Alt var som forventet. Rommet var stort, rent og ryddig og sengene var gode. Når da også velkomsten var så hjertelig ble dette veldig trivelig.

• Renslighet
        Takk, TravelingFromNorway
        John Ferstad, General Manager på Quality Hotel Grand Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2020

Hei, og tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake neste gang dere besøker Kristiansund!

Med vennlig hilsen

Liv Gjeldnes
        Hotellsjef

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Eldre men velholdt hotell med greie og rene rom. Dette er et hotell helt på det jevne. Hotellet var fullt og frokosten klarte de ikke å håndtere. Gjestene måtte rydde selv i kaoset. Flaut og litt ekkelt i disse covid-19 tider. Ikke var der nok glass og kaffekopper. Det ble pappkopper til de fleste.Vi som gjester har et selvstendig ansvar for å ivareta smittevernsreglene men det har også hotellet!

Reisetype: Reiste med venner
        2  Takk, RoesslandL
        Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt plassert og har greie rom. Frokosten var ok, men rom som ikke er klar etter kl 1500 er for dårlig. Det er ikke noe som trekker spesielt ned, men heller ikke noe som løfter opp. Ok overnatting, men ikke noe mer

Takk, RosslandR
        Anmeldt 21. juli 2020

Hotellet bar preg av alder og slitasje. Rommene var rene men små. Den røde tråden vil jeg si er at alt er lite. Lite rom, liten heis, liten resepsjon og sist men ikke minst lite med frokostsitteplasser. Maten var ok. Hadde med hund. Okei forhold for det. Ett greit hotell for 1 natt men anbefaler ikke noe lengre opphold.

Takk, thomasrE3441XM
        Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble sjekket inn av to unge veldig hyggelige jenter, det satte standarden. Men dessverre er det slik at det finnes altid noen som ønsker å fremtre med en provoserende holdning. På kveldinga og morgenen etter var det, var det vanskelig å oppleve oppholdet som positivt. Dette må de jobbe med...
        Frokosten var vel den største skuffelsen, all maten var pakket i plastfolie og ikke alt var fra samme dag. Dette var ikke bra...

1  Takk, Olav59
        John Ferstad, General Manager på Quality Hotel Grand Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei og takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at oppholdet ikke ble helt som forventet.
        Håper dere besøker oss igjen slik at vi kan rette opp inntrykket.

Vedr. frokost har vi nok hatt utfordringer den siste tiden og dette beklager vi selvsagt.

Ha en fortsatt fin sommer.

Med vennlig hilsen

Liv Gjeldnes