sveinlilleler
0.4 km fra Comfort Hotel Fosna
Kjæledyr tillatt
    4.1 km fra Comfort Hotel Fosna
    0.3 km fra Comfort Hotel Fosna
    Dobbeltrom med bad, tv, gratis internett. Vannkoker med kaffe og te
    • Lol.travel
        Bedroom
          1.2 km fra Comfort Hotel Fosna
          Se flere hoteller i Kristiansund
          Anmeldt 5. november 2018

Bodde der i 10 dager i forbindelse med jobb. God service og hyggelig betjening, som virkelig gjorde sitt for å sørge for en fin dag videre. Super frokost med rikt utvalg. Ligger sentralt til med en rekke gode restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
          Takk, Hege D
          Bikern1, Daglig leder på Comfort Hotel Fosna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei
          Takk for en hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake til Kristiansund
          og til vårt hyggelige hotell
          Med vennlig hilsen
          Roger Bach, direktør

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk mottagelse av en ung mann som fikk oss til å føle oss velkommen. Noe slitent hotell, men det var rent og pent. God seng og fantastisk utsikt over sundet. Vaffelpressa ble ladet fra kl. 20:00 uten tillegg i prisen. Fri parkering på utsiden av hotellet. Kunne ikke finne noen heis?

Dato for oppholdet: november 2018
          Takk, 513terjeh
          Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Sentralt beliggende, grei langtidsparkeringen 150 meter unna. Rent og pent på rommet. God frokost. Ingen restaurant. Grei pris. Hyggelig betjening. Ville vel ikke tatt med fruen hit i flere dager, men for min ene natt får hotellet godkjent

Dato for oppholdet: september 2018
          Reisetype: Reiste alene
          Takk, Tor S
          Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Vi ankom 12 personer tidlig på kvelden og sjekket raskt inn på, for vår del et stort dobbeltrom.
          Rent og ordentlig både rom og bad. Grei seng.
          Parkering rett utenfor inngangen.
          Frokosten var i enkleste laget uten speilegg, men med eggerøre, bønner og pølser. (Huff!! Server norsk frokost)
          Helt greit for ei natt på tur, en ikke noe sted å bo over tid.

Dato for oppholdet: august 2018
          Takk, 596erikn
          Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi valgte hotellet på grunn av plasseringen og på grunn av at vi hadde med hund på reisen. Hotellet var lite, men trivelig, og hadde hyggelig betjening. Vi følte oss velkommen med hund. Frokosten var enkel, men god, og det var vel egentlig ikke noe vi savnet. Vi bodde på hotellet kun en natt. Vi hadde et familierom i andre etasje, og var to voksne, en ungdom og en hund. Rommet var passe stort.

Dato for oppholdet: juli 2018
          Takk, Bebaglo