Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 134
Hotels.comUSD 128
FindHotelUSD 127
PricelineUSD 134
CheapTicketsUSD 128
eDreamsUSD 134
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (180)
Filtrer anmeldelser
180 resultater
Vurdering fra reisende
17
46
72
28
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
46
72
28
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 180 anmeldelser
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Comfort hotell er ikke hotellet du får bo på om du ønsker en viss standard
Du blir henvist til Fosna hotell, rett over gaten.

Her er det gammelt og slitt, harde senger, elendig service, skittent.

Jeg har dessverre overnattet på dette hotellet over 10 ganger i forbindelse med jobb.

Frokosten er dårlig. Etter klokken 08:00
Kan man bare glemme å få eks bacon.

Om dette hotellet er eneste alternativ i Kristiansund, så er det bedre å reise til Molde å bo der. Kun 1 times kjøring fra Kristiansund.
Dette er skrale greier!!!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, trondb526
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2019

Hadde nylig mitt andre besøk hos comfort hotell Fosna i Kristiansund. Jeg ble møtt av en svært nedlatende og frekk mann i resepsjonen som jeg opplevde som veldig ubehagelig. Jeg sa at jeg ikke fant meg i å bli snakket til på en slik nedlatende måte og han svarte med å le av meg og at jeg fikk ta det opp med ledelsen. Senere på kvelden ble en av artistene som opptrådte på Stellar festivalen (som også hadde fått rom på samme hotell) møtt med flere rasistiske utsagn og nedlatende kommentarer.
Lignende hendelse hendte også i fjor under Stellarfestivalen.
Svært skuffet over dette oppholdet. Kommer aldri til å dra hit igjen, anbefaler heller ingen andre å bruke dette hotellet for slike arrangementer.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, angelicareitan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019

Kom frem til stengt resepsjon uten noen informasjon om noe. Måtte lete etter hvor vi skulle gå. Kom frem til ett annet hotell i nabobygget (Astoria hotell) der vi tydligvis kulle bo da Fosna var under oppussing. Dette ikke det vi bestilte eller ønsket. Uforståelig at ikke nordicchoice ikke opplyser om dette da de tydligvis har pusset opp Fosna hotell over lengere tid.

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, oddvars2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Bodde her i to netter. Svært enkelt hotell sammenlignet med eksempelvis Scandic i Kristiansund. Ba om to separate senger for vårt dobbeltrom, det fikk vi men dobbeltrommet var svært lite og med svært enkel hotellstandard. Slitt rom med et lite bad med dusforheng i dusjen. Vindu ut mot gata, bråk og røyklukt fra gata. Svært enkel frokost. Ingen rengjøring/nye håndklær. Et greit pit-stop om du ikke tenker å bruke mye tid på hotellet, men kommer nok ikke tilbake hit, hadde forventet mer for denne prisen!

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 928heisann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019

er litt misfornøyd med romservice , det ble eks ikke rydding av rom i løpe av dagen, samt ikke skiftet ut håndklær osv, men ellers fin service og trivelig folk i resepsjonen og god frokost. Hotellet lå for nære utesteder som medførte støy til 3 - 4 om nettene i fra nattklubber osv.

Romtips: Høyest som mulig med rom vent ut fra sjøsiden.
Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ReidarM18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser