Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Hotels.com
USD 134
Vis tilbud
PricelineUSD 143
TravelocityUSD 134
Orbitz.comUSD 134
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
183 resultater
Vurdering fra reisende
17
46
73
30
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
46
73
30
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 183 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Alt er lite på dette hotellet
Lite bad
Trang dusj
Lave speil
Små tallerkner
Lave stoler
Små bord
Små kopper
Harde dårlige senger

Er du over 180cm tipper jeg du sliter, jeg er 190cm
Tror vi definitivt velger et annet hotel neste gang vi besøker Kristiansund.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Trond Cook T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020

Kom fram til hotellet, og blei vist til hotellrommet. I senga var det flekkete på lakenet, og det låg gamle kontaktlinser der. Hotellrommet lukta røyk og det såg ikkje bra ut. Badet på rommet vårt lukta grusomt. Vår familie anbefaler ikkje dette hotellet. Rommet til min mor og far var nesten verre enn mitt, vindua kan ikkje ha vore vaska på nokon år.... Synst ikkje detta var noko greit. Kristiansund ser veldig fint ut, men er grisete i gatene og mykje glasbrot på vegen. Vi hadde med hund og det var rett og slett utrivelig å ha ho med. Anbefaler ikkje dette. Dette kan ikkje målast med forige natt i Molde.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 0amalieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi sjekket inn på kvelden. Traff ei blid og hyggelig dame. Hun gav oss beskjed om at frokost serveres fra 7.30... Vi fant rommet vårt. Dette var ok-. Fikk rom med utsikt over havna, men vinduet hadde ikke vært vasket i år, kanskje ikke i fjor heller... Morgenen etter gikk vi til frokost på anvist tid. Frokosten holdt da på å bli satt frem. Verten opplyste til oss at det var kl 8 den startet. Et annet par fikk beskjed om 8.30... Ca kl 9 var alt på plass... Rett og slett for dårlig. Rommet var som sagt ok- vi fikk nesten det vi betalte for... Bestiller aldri her igjen. Gir karakteren 2 for gratis parkering... Kristiansund ellers var et tomt, slitt bysentrum. Nesten totalt uten liv.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, _rnulfs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Comfort hotell er ikke hotellet du får bo på om du ønsker en viss standard
Du blir henvist til Fosna hotell, rett over gaten.

Her er det gammelt og slitt, harde senger, elendig service, skittent.

Jeg har dessverre overnattet på dette hotellet over 10 ganger i forbindelse med jobb.

Frokosten er dårlig. Etter klokken 08:00
Kan man bare glemme å få eks bacon.

Om dette hotellet er eneste alternativ i Kristiansund, så er det bedre å reise til Molde å bo der. Kun 1 times kjøring fra Kristiansund.
Dette er skrale greier!!!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, trondb526
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2019

Hadde nylig mitt andre besøk hos comfort hotell Fosna i Kristiansund. Jeg ble møtt av en svært nedlatende og frekk mann i resepsjonen som jeg opplevde som veldig ubehagelig. Jeg sa at jeg ikke fant meg i å bli snakket til på en slik nedlatende måte og han svarte med å le av meg og at jeg fikk ta det opp med ledelsen. Senere på kvelden ble en av artistene som opptrådte på Stellar festivalen (som også hadde fått rom på samme hotell) møtt med flere rasistiske utsagn og nedlatende kommentarer.
Lignende hendelse hendte også i fjor under Stellarfestivalen.
Svært skuffet over dette oppholdet. Kommer aldri til å dra hit igjen, anbefaler heller ingen andre å bruke dette hotellet for slike arrangementer.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, angelicareitan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser