Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Strawberry Hotels
kr 1 525
Fullt refunderbart før søn. 5. mai
Expedia.com
kr 1 418
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Dandie
Anmeldelse av Comfort Hotel Fosna
1,0 av 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2021
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Dobbeltrom med bad, tv, gratis internett. Vannkoker med kaffe og te
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Agoda.com
  • Vio.com
0.2 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Booking.com
  • Expedia.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 362
  • Hotels.com
0.4 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 445
  • Expedia.com
  • Hotels.com
0.3 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 607
  • Hotels.com
0.6 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Priceline
0.3 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Hoems
eDreams
  • Lol.travel
0.4 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Agoda.com
4.1 km fra Comfort Hotel Fosna
Premium Leiligheter
eDreams
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
  • Lol.travel
1.5 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
1.2 km fra Comfort Hotel Fosna
Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 525
  • Expedia.com
    kr 1 418
  • Hotels.com
0.0 km fra Comfort Hotel Fosna
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Kristiansund
Anmeldelser (191)
Filtrer anmeldelser
191 resultater
Vurdering fra reisende
17
47
74
35
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
47
74
35
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 191 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig resepsjonist, lokasjon midt i smørøyet og god frokost. Rommet vi fikk var fint, og helt supert med kjøleskap og ovn, men alt for varmt og lyst for en sommernatt. Også en del støy fra gaten som gjorde det vrient å ha vinduet åpnet.

Romtips: Gratis parkering i nærheten fra 17:00 - 09:00
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stefaniuz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2020

Booket dette hotellet ut fra hvordan beskrivelsen var på nettsiden. Bildene var også meget innbydende. Ankommer hotellet og blir anvist til et hotell på andre siden av gaten (Astoria). Helt annen resepsjon,bitteliten frokostservering med sitteplasser rundt resepsjonen og fryktelig simple rom! Trangt,ikke speil,ingen knaggrekker (to kleshengere) og tett vask på badet. Så langt fra bildene på nettsiden som man kan komme! Har sendt klage og håper de tar dette til etterretning. Føler oss lurt!

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Janne Alise F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Hotellet består av to bygninger. Hotellet ser rimelig slitent ut. Resepsjonen er bitteliten. Frokosten, som er grei nok, serveres i en liten krok ved resepsjonen. Rommet var rent. Vi hadde utsikt rett inn i en stillas og til takterrassen som ikke er i bruk. Hotellet har noen få parkeringsplasser som koster kr 85,- pr døgn.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020

Comfort hotell Fosna i Kristiansund er en gedigen skuffelse. Nå er jeg fra by’n, men dette var dårlig.
Nedslitt resepsjonsområde, her var de noen møbler kastet rundt, ingen sjel ingen atmosfære. Her er det ingen som bryr seg. nedslitt rom. All varm mat var kald, frukten var så dårlig at jeg ikke torde spise det, der vi satt i en tarm bak resepsjonen.
OK jeg satt, tok en kopp kaffe...
De som serverte prøvde å gjøre det beste ut av dette.... usikker hva jeg skal kalle frokost rommet.
Jeg vil gi 3 stjerner for fint bad og bra utsikt.... men -2 stjerner for resten av hotellet. Vi burde fått betalt for å overnatte der...

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
3  Takk, slowtraveler987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Alt er lite på dette hotellet
Lite bad
Trang dusj
Lave speil
Små tallerkner
Lave stoler
Små bord
Små kopper
Harde dårlige senger

Er du over 180cm tipper jeg du sliter, jeg er 190cm
Tror vi definitivt velger et annet hotel neste gang vi besøker Kristiansund.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Trond Cook T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser