Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 112
Vis tilbud
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
PricelineUSD 112
FindHotelUSD 112
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (428)
Filtrer anmeldelser
428 resultater
Vurdering fra reisende
87
158
129
33
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
87
158
129
33
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 428 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018

95,- for parkering når Thon har gratis på andre siden av brua, 200,- ekstra om du ønsker rom med havneutsikt selv om de har rom ledig og Thon i utgangspunktet er rimeligere og det inkluderer havutsikt. Skybaren som det reklameres for er stengt. 15,- for en kopp kaffe for betalende gjester og tom minibar på rommet. Skuffet! Resteuranten på hotellet var bra men det er den også hos Thon. Rommet var også av dårligere standard og eldre.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Dream17874648076
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TrygveB62, General Manager på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei Dream17874648076
Tusen takk for besøket og takk for din tilbakemelding.
Vi registrerer at du sammenligner våre priser med ett hotell som ligger utenfor sentrum. Det er nok ikke unaturlig at parkering koster midt i sentrum - spesielt ikke når du hos oss kan parkere under tak.
Veldig hyggelig at du likte besøket i vår restaurant.
Velkommen tilbake også ved en senere anledning!

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018

Flott hotell, god utsikt. bra restaurant. Anbefaler gjerne dette hotellet for par som ønsker seg et sted å være på i Kristiansund. Nærme de fleste steder i Kristiansund og raskt til sentrum om du skal ut og spise eller annet.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Getaway61963605543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TrygveB62, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei,
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding!

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Vi leide 4 rom i forbindelse av vårt firma sin deltakelse på Smøla Bonan. Hotellet er bra, noe slitte er badene, kunne ha trengt en litt oppdatering, men likevel et bra hotell. Frokosten får en ekstra skår:)

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, M7779DIfrankb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TrygveB62, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Hei,
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.
Velkommen tilbake neste år!

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Scandic Kristiansund ligger sentralt plassert i sentrum av byen med gangavstand til byens restauranter og basarer. Hotellet er av den eldre sorten, noe som interiøret bærer litt preg av, men de kompenserer godt med en meget god frokost, flott utsikt for de som ønsker å oppgradere og ikke minst har de et eget bie-hotell på taket utenfor frokost-salen. En meget sympatisk handling i og for seg, samtidig som de gir gjestene mulighet til å kjøpe honning fra nevnte hotell i resepsjonen. Tommel opp!!

Hotellet tilbyr også parkering i parkeringshuset vegg i vegg hvor det finnes hele 4 Tesla ladere, men her må jeg gjøre oppmerksom på at takhøyden er svært lav. Spesielt viktig er det for Tesla eiere å være obs på at både bagasjeluke og måkevinger vil komme i kontakt med taket og forårsake riper dersom man åpner helt opp. Tipset er å ta ut passasjerer og bagasje før dere rygger inn for å koble til ladekabel. Undertegnede klarte dessverre å ripe opp bagasjeluken i ladeskiltet som er uheldig plassert innenfor gulmarkert parkeringssone men hotellet er gjort oppmerksom på dette og forhåpentligvis vil skiltene bli flyttet slik at ikke flere er uheldige.

Ellers kan jeg anbefale å gå Havstien som er ca 5 minutters gange fra hotellet. Turen tar ca 1,5 timer og er vel verdt innsatsen. Flott natur og knall utsikt.

Alt i alt et godt hotell som serverer en av de bedre frokostene sammenlignet med andre Scandic hotell.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Svein72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TrygveB62, General Manager på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

Hei igjen Svein72
Tusen takk nok en gang for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake også neste gang du besøker Kristiansund.

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018

Flott beliggenhet. Sentralt og mye å tilby i nærmiljøet. Rett ved sjøen, kjøpesenter og restauranter. God mat og hyggelig betjening i restauranten i tilknytning til hotellet. Jeg ville valgt samme hotell igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
2  Takk, 854christinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TrygveB62, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Hei Christin H,
Takk for besøket og tusen takk for super tilbakemelding.

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser