ctrseth
Anmeldelse av Scandic Kristiansund
1,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2020via mobile enheter
Trygve Bjørlo, General ManagerScandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. juli 2020
Takk for besøket og tusen takk for tilbakemelding.
Vi beklager omstendighetene og de ubehageligheter dette medførte.
0.3 km fra Scandic Kristiansund
    3.7 km fra Scandic Kristiansund
    0.2 km fra Scandic Kristiansund
    Dobbeltrom med bad, tv, gratis internett. Vannkoker med kaffe og te
    • Lol.travel
        Bedroom
        1.5 km fra Scandic Kristiansund
        Se flere hoteller i Kristiansund
        Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet virker slitt. Scandic lover parkering ved alle hotellene, men her var fullt og vi måtte parkere på offentlig parkering til en dyr pris. Dermed fikk vi heller ikke lade bilen som de reklamerer med. Restaurant og bar var stengt ,så her var det ingen mulighet for å kose seg på hotellet. Pluss for røykeplass rett på utsiden av resepsjonen.

Takk, Mads-Yngvar F
        Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei Mads-Yngvar,
        Takk for besøket og tusen takk for tilbakemelding.
        Dessverre er det ofte slik at det finnes begrensninger på godene og vi har fått en ny utfordring denne sommeren da alle våre gjester kommer med bil.
        Ønsker deg en fortsatt god sommer!

mvh Trygve

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet, nede ved kaia hvor det et flere restauranter og butikker i kort avstand. Hyggelig perssonale. Gode priser. Rene og innbydende rom med god størrelse. Veldig bra frokost til tross for Corona-restriksjoner. Dersom jeg skal være veldig kritisk er det eneste lille minuset litt kronglete parkering og litt for langt å gå fra parkering inn på hotellet. Men dette er et ubetydelig minus

1  Takk, Hege Johanna S

Hei Hege,
        Takk for besøket og tusen takk for fantastisk tilbakemelding!
        Ønsker deg og dine en fortsatt god sommer!

mvh Trygve

Anmeldt 6. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
        • Reisetype: Reiste med venner
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
        Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Helt gjennomsnittlig hotell, med fin beliggenhet. Hoteller var som sagt som forventet, men det er noe ved hoteller som samtidig gir et «slitt preg». Vanskelig å sette fingeren på hva det er. Mulig litt lysforhold i resepsjon- og hotellganger, mulig resepsjonsområdet, mulig restaurant.. ikke spesielt godt svar selv, men...

2  Takk, JoHo68
        Trygve Bjørlo, General Manager på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Hei JoHo68
        Takk for besøket og tusen takk for din tilbakemelding.

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble tatt imot på en veldig hyggelig måte. På rommet fant vi ut at vannkranen i baderommet lekket, men etter at vi ga beskjed og hadde spist lunsj, var allerede hele kranen byttet ut! Dette var veldig effektivt og proft gjort! Med tanke på koronarestriksjonene var også frokostbuféen under svært god kontroll, og hele oppholdet på Scandic Kristiansund ble veldig fint! Vi kommer gjerne tilbake til dere!

Takk, Leonhard H

Tusen takk for besøket og fantastisk tilbakemelding.
        Fortsatt riktig god sommer og velkommen tilbake!