erasmu238416
Haugesund, Norge
Anmeldelse av Scandic Kristiansund
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. aug. 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Trygve Bjørlo, Daglig lederScandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. sep. 2020
Hei erasmu238416,
Takk for besøket og tusen takk for fantastisk tilbakemelding!

mvh Trygve Bjjørlo, General Manager
    3.7 km fra Scandic Kristiansund
    1.5 km fra Scandic Kristiansund
    Se flere hoteller i Kristiansund
    Anmeldt 7. august 2020

Vi var på par-ferie , og valgte dette hotellet p.g.a beliggenhet og pris . Fint hotell , men litt slitt . Frokosten var nydelig og personalet var hyggelig . Vi hadde et fint opphold , og kommer gjerne tilbake .

Takk, Lena A
    Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Lena A,
    Takk for besøket og tusen takk for fantastisk tilbakemelding.
    Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 3. august 2020

Hotellet begynner å bli slitt. Spesielt bad må pusses opp. Tepper i ganger og på rom var utslitt.
    Fikk kjøpt øl på flaske i resepsjonen på dagtid og det var jo flott, men at en flaske lunken Tuborg grønn 0,33 l skal koste 95 kr. er vel drøyt.

Takk, 457kjelll

Hei 457kjelll,
    Takk for besøket og tusen takk for tilbakemelding.
    Hotellet begynner å dra på årene, men vi er veldig fornøyd med at du opplever det som rent og at du fikk en god natts søvn.

Anmeldt 30. juli 2020

Scandic Kristiansund er ett OK hotell men det er forbedringsmuligheter på servicenivået.
    Det som var positivt var rensligheten og det er viktig i disse Koronatider. Frokostenbuffeen har bra utvalg og lokalet er fint. Det som ikke var så bra var service innstillingen til resepsjonistene.
    Jeg kjører el-bil og en del av grunnlaget for hotellet ble valg var destinasjonsladerne til Tesla. Når jeg kom til hotellet fant jeg laderne og de tre som var tilgjengelig var alle ledige. Når jeg sjekket inn på hotellet fikk jeg beskjed om at parkeringen til hotellet var full og at jeg ikke kunne parkere der, så jeg måtte parkere i ett parkeringshus i nærheten selv om jeg påpekte att alle tre ladeplassene stod tomme. Rommet vi får er slik jeg fikk jeg fikk utsikt ned slik jeg så to av disse plassene. Senere på kvelden går jeg ned på parkeringsplassen og ganske riktig alle tre ladeplasser står tomme det gjør også til sammen 4-5 plasser spredt rundt om i parkeringshuset. Jeg påpeker det til resepsjonisten og får svar tilbake om att parkeringsplassen er full, og viser ingen pragmatisk interesse for å finne en løsning selv om det er såpass med ledige plasser sent på kvelden. Forøvrig stod de samme tre plasser ledig når vi går til frokost morgenen etter… På grunn av dette fikk jeg den tvilsomme æren å stå i ladekø på Aspøya Superchargers og en time ekstra reisetid.
    Vi reiste med barn og hadde behov for ekstraseng. På kvelden oppdager vi att madrassene på ekstrasengene er harde og ukomfortable å ligge på, men på grunn at foregående erfaringer med service innstilligen fra Hotellets side ser jeg ingen grunn til å gå til resepsjonen en tredje gang for å be om overmadrass, så det ble til at vi brukte en overmadrass fra hovedsenga på ekstrasenga slik at barnet fikk sove…
    Det sier seg selv etter dette at Scandic Kristiansund ikke vil få flere besøk av meg hverken privat eller i jobbsammenheng. Det finnes bedre alternativer der ute…

Takk, Jan Ståle V

Hei Vacation590086,
    Takk for besøket og tusen takk for konstruktiv tilbakemelding.
    Jeg ser helt klart at utfordringen rundt parkering virker veldig firkantet. Desverre er det slik at vi kun disponerer ett begrenset antall parkeringsplasser i det parkeringshuset og har derfor kun anledning til å fremleie ett gitt antall plasser. For første gang i historien ble dette en utfordring denne sommeren da bortimot alle vår gjester kom med egen bil.

Vi beklar omstendighetene og de ubehageligheter dette medførte.

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk et rom med utsikt over havnen og øyene byen er bygget på. Sengene var svært gode. Hotellet har parkering, men litt klønete adkomst. Faste plasser under hotellet, men du må gå to trapper opp for å komme til resepsjonen. Frokosten var bra. Men ellers var det ingen bar eller restaurant som var åpen.
    Med kort avstand til andre restauranter og kjøpesentre var det ikke noe problem.

Takk, 183gunnarg
    Trygve Bjørlo, General Manager på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei 183gunnarg!
    Takk for besøket og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.

mvh Trygve

Anmeldt 26. juli 2020