Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 123
Vis tilbud
TripadvisorUSD 123
Travelocity
Booking.comUSD 123
Hotels.comUSD 123
PricelineUSD 123
eDreamsUSD 123
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (435)
Filtrer anmeldelser
435 resultater
Vurdering fra reisende
90
159
131
33
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
90
159
131
33
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 435 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020

Tidligere var dette ett veldig bra hotell, høy standard over det hele med blant annet en fantastisk frukost buffet.

Men slik er det ikke lenger, det var veldig støvete og skittent. Hotellet begynner å bli slitt og bemanningen virker å være for liten. Frokosten var helt gjennomsnittlig, men da skuffende i forhold til tidligere besøk

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, geirove2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei geirove2020,
Takk for besøket og tusen takk for tilbakemelding.
Vår frokostbuffet er nå tilpasset tiden vi er inne i. Vi håper du likevel fikk startet dagen ett sunnt og godt måltid.

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dette er et hotell som ligger sentralt .Det hadde kjempegod frokost.Rommene var rene og romslige.
Personalet var positive og lette og ha kontakt med. Du har kort vei til alle attraksjoner. Ferjen mellom de fire øyene er bare noen hundre meter fra hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, erasmu238416
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei erasmu238416,
Takk for besøket og tusen takk for fantastisk tilbakemelding!

mvh Trygve Bjjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Vi var på par-ferie , og valgte dette hotellet p.g.a beliggenhet og pris . Fint hotell , men litt slitt . Frokosten var nydelig og personalet var hyggelig . Vi hadde et fint opphold , og kommer gjerne tilbake .

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lena A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Lena A,
Takk for besøket og tusen takk for fantastisk tilbakemelding.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Hotellet begynner å bli slitt. Spesielt bad må pusses opp. Tepper i ganger og på rom var utslitt.
Fikk kjøpt øl på flaske i resepsjonen på dagtid og det var jo flott, men at en flaske lunken Tuborg grønn 0,33 l skal koste 95 kr. er vel drøyt.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 457kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei 457kjelll,
Takk for besøket og tusen takk for tilbakemelding.
Hotellet begynner å dra på årene, men vi er veldig fornøyd med at du opplever det som rent og at du fikk en god natts søvn.

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Scandic Kristiansund er ett OK hotell men det er forbedringsmuligheter på servicenivået.
Det som var positivt var rensligheten og det er viktig i disse Koronatider. Frokostenbuffeen har bra utvalg og lokalet er fint. Det som ikke var så bra var service innstillingen til resepsjonistene.
Jeg kjører el-bil og en del av grunnlaget for hotellet ble valg var destinasjonsladerne til Tesla. Når jeg kom til hotellet fant jeg laderne og de tre som var tilgjengelig var alle ledige. Når jeg sjekket inn på hotellet fikk jeg beskjed om at parkeringen til hotellet var full og at jeg ikke kunne parkere der, så jeg måtte parkere i ett parkeringshus i nærheten selv om jeg påpekte att alle tre ladeplassene stod tomme. Rommet vi får er slik jeg fikk jeg fikk utsikt ned slik jeg så to av disse plassene. Senere på kvelden går jeg ned på parkeringsplassen og ganske riktig alle tre ladeplasser står tomme det gjør også til sammen 4-5 plasser spredt rundt om i parkeringshuset. Jeg påpeker det til resepsjonisten og får svar tilbake om att parkeringsplassen er full, og viser ingen pragmatisk interesse for å finne en løsning selv om det er såpass med ledige plasser sent på kvelden. Forøvrig stod de samme tre plasser ledig når vi går til frokost morgenen etter… På grunn av dette fikk jeg den tvilsomme æren å stå i ladekø på Aspøya Superchargers og en time ekstra reisetid.
Vi reiste med barn og hadde behov for ekstraseng. På kvelden oppdager vi att madrassene på ekstrasengene er harde og ukomfortable å ligge på, men på grunn at foregående erfaringer med service innstilligen fra Hotellets side ser jeg ingen grunn til å gå til resepsjonen en tredje gang for å be om overmadrass, så det ble til at vi brukte en overmadrass fra hovedsenga på ekstrasenga slik at barnet fikk sove…
Det sier seg selv etter dette at Scandic Kristiansund ikke vil få flere besøk av meg hverken privat eller i jobbsammenheng. Det finnes bedre alternativer der ute…

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Jan Ståle V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trygve Bjørlo, Daglig leder på Scandic Kristiansund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Vacation590086,
Takk for besøket og tusen takk for konstruktiv tilbakemelding.
Jeg ser helt klart at utfordringen rundt parkering virker veldig firkantet. Desverre er det slik at vi kun disponerer ett begrenset antall parkeringsplasser i det parkeringshuset og har derfor kun anledning til å fremleie ett gitt antall plasser. For første gang i historien ble dette en utfordring denne sommeren da bortimot alle vår gjester kom med egen bil.

Vi beklar omstendighetene og de ubehageligheter dette medførte.

mvh Trygve Bjørlo, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser