“Gode sveler i lyst og trivelig lokale”
Anmeldelse av Gripkroa

Gripkroa
Vurdert som nr. 12 av 66 Restauranter i Kristiansund
Beskrivelse: Gripkroa er en cafe på den idylliske øya Grip. Vi tilbyr varme og kalde retter, samt et bredt utvalg av drikkevarer. Vi har fokus på lokal mat og lokale leverandører, og sammen sørger vi for ekte kvalitetsmat på vår meny.
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Overraskande høg standard på den einaste serveringsstaden i fiskeværet Grip. Held til i den gamle barneskolen. Lyst og fint lokale i tidlegare klasserom. Svært gode sveler, også varm mat og bar-servering. Triveleg og serviceinnstilt betjening.

Takk, 890sverres

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

På Gripkroa fikk vi den beste Bacalaoen vi har prøvd i Kristiansund. Gode fiskestykker, perfekte piementos, løk og potetskiver som var faste, men gjennomkokte. Rikelig med olivenolje. Velbalansert og deilig. Til og med yngstejenta, som ikke er begeistret for bacalao, syntes denne var god.
Obs! Dette er en basic bacalao uten jåleri. Man kan alltids legge til noe ekstra for å spice den opp eller gjøre den interessant, men det er ikke nødvendig.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Ole W
Anmeldt 19. november 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: juli 2024
KKS GRIPRUTA, Daglig leder på Gripkroa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2024

Anmeldt 18. juli 2024

Dato for besøk: juli 2024
KKS GRIPRUTA, Daglig leder på Gripkroa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2024

Reisende som så på Gripkroa, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Gripkroa? Del dine erfaringer!