Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig,autentisk, godt utvalg”
Anmeldelse av Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi
Vurdert som nr. 22 av 47 Restauranter i Kristiansund
Prisklasse: USD 9 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2021 via mobile enheter

Meget hyggelig sted med godt utvalg og gode autentiske smaker. Buffeten var nydelig og ble fylt opp fortløpende, mange gode a la carte valg også

Dato for besøk: september 2021
Takk, 768yngvef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 10 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2021

Spiser du her kan du forvente bra service og ikke minst kjempe god mat. Du får det du betaler for, om ikke mer! Vi er veldig fornøyde.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, Sjjdjdbkdihs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. januar 2021

Ble godt tatt i mot med «hei og velkommen» i det vi kom inn i restauranten. Vi ble også følgt inn til bordet der hvor vi skulle sitte. Maten på buffé var veldig god, og de har et stort utvalg av varmmat på buffé samt en mix av forskjellige typer makier, så det er noe til alle der. Anbefaler å komme innom her for en matbit visst dere først er på en handletur i nydelige Kristiansund!☺️

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, BerIt4667
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. januar 2021 via mobile enheter

Bra pris
Mye mat for pengene
Super gjesteservice
Anbefales for store og små
God beliggenhet med gratis parkering

Dato for besøk: januar 2021
Takk, sisselsaether
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2020 via mobile enheter

Sabrura scorer på fine lokaler og rimelig buffet. Men det er alt. I Trondheim kaller vi det ‘juksesushi’. Populært hos ungdom og studenter pga. prisen. Men skal du ha SUSHI er det bare ett alternativ; Sushibar. Og det har jo Kr.sund også...

Dato for besøk: november 2020
1  Takk, 291_yvinda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.