Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
ZenHotels.com
Trip.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (94)
Filtrer anmeldelser
94 resultater
Vurdering fra reisende
10
28
25
16
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
28
25
16
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 94 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Slitt hotell, men hyggelig betjening. Vi hadde et superior rom, men det var veldig lite med en stol. Fin utsikt over Vågen. Frokosten var bare ok, vi satt tett til nabobordene og det tok tid å fylle opp det som manglet. Oppholdet var helt ok, fint at det var midt i byen,

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Paradise42112523026
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tron Olsen, General Manager på Thon Hotel Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2023

Hei.

Med ny ledelse har vi nå startet oppgradering av hotellet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2021

Skittent hotell,tok det opp med resepsjonen at badet vårt var skittent og at det var masse støv overalt på rommet,svaret jeg fikk var at det hadde vært nedstengt så det var derfor...måtte likevel betale full pris PLUSS 150 ekstra for at rengjøring etter hund. Utsikten vi fikk var rett imot et forsøpplet innhuk.aldri mer hit!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 77ainag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tron Olsen, General Manager på Thon Hotel Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2023

Hei.

Vi takker for tilbakemelding.

Med ny ledelse på plass i 2023, har vi nå startet jobben med å oppgrader rom og hotell. Vi gjør også endringer på andre områder som frokost og renhold.

Vi håper du vil gi oss en ny mulighet, dersom du skulle komme tilbake til Kristiansund.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2021 via mobile enheter

Har overnattet her et par ganger. Hyggelig betjening og god kaffe. Ellers ingenting å skryte veldig av.

Denne gangen kom jeg til et rom med fylt av svarte hår på baderomsgulvet (talte over 20stk) i tillegg til en tåneil på gulvet ved sengen. Gikk å klagde å fikk med en gang nytt rom å en beklagelse. Selvom jeg ikke synes dette overhode er noe bra med så dårlig renhold midt i en pandemi. På det nye rommet var gulvene bedre, men fant noe plastikk på gulvet som vitner om dårlig rengjøring her også i tillegg til at en del av sengetøyet va flekkete og ekkelt. Se bilder.

Frokosten pleier å være grei på hotellet selvom det er lite utvalg til å være Thon. Men denne gang var det tomt for både eggerøre og bacon når jeg kom til tildelt tid, å betjeningen sa det ikke ble fylt mer på pga det bare var en halvtime igjen av frokosten. Noe jeg synes var veldig dårlig.

Dato for oppholdet: januar 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 751siljel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tron Olsen, General Manager på Thon Hotel Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2023

Hei.

Med ny ledelse har vi nå starte oppgradering av både hotelle og frokost. Vi vil også ha fokus på renhold og service.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Et enkelt men hyggelig hotel med fin beliggenhet sentralt i Kristiansund.
Hyggelige ansatte. Rommene er enkle, og renhold kan bli bedre. Frokosten er en standard vanlig frokost. Mulighet for parkering i gata utenfor om det er ledig.
En helt ok plass å overnatte.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tron Olsen, General Manager på Thon Hotel Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2023

Hei.

Vi takker for tilbakemelding.

Med ny ledelse på plass i 2023, har vi nå startet jobben med å oppgrader rom og hotell. Vi gjør også endringer på andre områder som frokost og renhold.

Vi håper du vil gi oss en ny mulighet, dersom du skulle komme tilbake til Kristiansund.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig hotel sentralt beliggende i Kristiansund. Service fra første sekund. Parkering i garasje i første etasje. Store rom med vannkoker/kaffemaskin og ikke minst en god lenestol (kunne godt vært 2 siden det var dobbeltrom).

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, AnitaStrindeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tron Olsen, General Manager på Thon Hotel Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser