Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Expedia.com
USD 132
Vis tilbud
Trip.com
USD 130
Vis tilbud
PricelineUSD 159
Hotels.comUSD 132
TravelocityUSD 132
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
6
26
24
16
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
26
24
16
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 86 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Slitt hotell, men hyggelig betjening. Vi hadde et superior rom, men det var veldig lite med en stol. Fin utsikt over Vågen. Frokosten var bare ok, vi satt tett til nabobordene og det tok tid å fylle opp det som manglet. Oppholdet var helt ok, fint at det var midt i byen,

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Paradise42112523026
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021

Skittent hotell,tok det opp med resepsjonen at badet vårt var skittent og at det var masse støv overalt på rommet,svaret jeg fikk var at det hadde vært nedstengt så det var derfor...måtte likevel betale full pris PLUSS 150 ekstra for at rengjøring etter hund. Utsikten vi fikk var rett imot et forsøpplet innhuk.aldri mer hit!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 77ainag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger Bach, Daglig leder på Thon Hotel Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2021

Hei
Det må jeg bare beklage, ta kontakt med oss så ordner vi en fri overnatting neste gang!
Gi gjerne beskjed ved innsjekk så får vi selvfølgelig byttet rom til deg, beklager nok en gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2021 via mobile enheter

Har overnattet her et par ganger. Hyggelig betjening og god kaffe. Ellers ingenting å skryte veldig av.

Denne gangen kom jeg til et rom med fylt av svarte hår på baderomsgulvet (talte over 20stk) i tillegg til en tåneil på gulvet ved sengen. Gikk å klagde å fikk med en gang nytt rom å en beklagelse. Selvom jeg ikke synes dette overhode er noe bra med så dårlig renhold midt i en pandemi. På det nye rommet var gulvene bedre, men fant noe plastikk på gulvet som vitner om dårlig rengjøring her også i tillegg til at en del av sengetøyet va flekkete og ekkelt. Se bilder.

Frokosten pleier å være grei på hotellet selvom det er lite utvalg til å være Thon. Men denne gang var det tomt for både eggerøre og bacon når jeg kom til tildelt tid, å betjeningen sa det ikke ble fylt mer på pga det bare var en halvtime igjen av frokosten. Noe jeg synes var veldig dårlig.

Dato for oppholdet: januar 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 751siljel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Et enkelt men hyggelig hotel med fin beliggenhet sentralt i Kristiansund.
Hyggelige ansatte. Rommene er enkle, og renhold kan bli bedre. Frokosten er en standard vanlig frokost. Mulighet for parkering i gata utenfor om det er ledig.
En helt ok plass å overnatte.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig hotel sentralt beliggende i Kristiansund. Service fra første sekund. Parkering i garasje i første etasje. Store rom med vannkoker/kaffemaskin og ikke minst en god lenestol (kunne godt vært 2 siden det var dobbeltrom).

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, AnitaStrindeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser