Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjest”
Anmeldelse av Thon Hotel Restaurant

Thon Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 47 Restauranter i Kristiansund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god service og velsmakende mat.
Trivelig betjening og atmosfære.
Meget bra frokost med friske råvarer.
Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, lorentzh956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 56 anmeldelser

Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Hadde gledet meg lenge til å spise middag i restauranten etter lange dager på jobb.
Første dag ble jeg anbefalt å ta med maten på rommet grunnet lukket lag, andre dag ble middagen spist i restauranten sammen med 120 andre gjester som trolig hadde drukket alkohol i flere timer.
Jaja, jeg var vel uheldig med de to andre dagene tenkte jeg.
Så dag 3 kom jeg tilbake med godt mot etter nok en lang dag med jobb.
Da var det 1 servitør på jobb, som virkelig burde jobbe med service innstillingen sin.
Maten var ok, men elendig service.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, ThomasM5777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2017

En mannlig servitør ødelegger en hyggelig aften med en ufordragelig oppførsel, sur og gretten. Lager dårlig stemning, burde sparkes på dagen.

Dato for besøk: november 2017
7  Takk, OBara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2017

Var på julebord der. Veldig god mat ribbe, pinnekjøtt, pølser, medisterkaker.
Stort variert dessert bod

Dato for besøk: desember 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, gese2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. september 2016

Dette stedet har utsøkt mat, men ettersom det skal være trendy er porsjonene svært små. Det lønner seg å bestille mer en bare en hovedrett hvis du er sulten etter en lang dag. Flott service.

Dato for besøk: september 2016
Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Thon Hotel Restaurant, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Thon Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.