“Utrolig service🥰”
Anmeldelse av Thon Hotel Restaurant

Thon Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 15 av 66 Restauranter i Kristiansund
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom til hotellet klokken 2150 de disket opp med helt fantastisk bacalao, nydelig øl og fantastisk dessert.

Takk, kraftkar

Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

Utrolig god torsk servert en torsdag kveld. Anbefales på det varmeste. Flinke servitører som fikk frem en god stemning, som sammen med god mat, gjorde inntrykk. Kommer gjerne igjen hit.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 911_yvinda
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Restauranten har en meget god frokostbuffe. Middagsmenyen er variert og mye fisk.
Vi spiste kveita. Den var kanskje stekt litt lenge men veldig god på smak og tilbehør
Hyggelig betjening og fantastisk utsikt gjør dette til et godt restaurant valg i Kristiansund

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Ståle L
Anmeldt 4. mai 2019

På en vårtur tidlig i mai kom snøen litt overraskende. Da var det godt med en velsmakende og spicy bacalao servert av humørfylt og oppmerksomt personale. Jeg smakte også på bolognese, som var flott servert med fine smaksnyanser. Og til dessert karamellisert eple og vaniljeis.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Jan Olav M
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god service og velsmakende mat.
Trivelig betjening og atmosfære.
Meget bra frokost med friske råvarer.
Anbefales.

Takk, lorentzh956

Reisende som så på Thon Hotel Restaurant, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Thon Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!