Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Bar å Sånn

Bar å Sånn
Vurdert som nr. 16 av 50 Restauranter i Kristiansund
Kjøkken: Amerikansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Selve baren er ok og koselig, men burgeren på menyen var ikke spesielt god og iallfall ikke verdt 249 kroner. Den var så kompakt at det var vanskelig å tygge. Sikker på at om jeg hadde mistet den i gulvet hadde den sprettet opp igjen. Styr unna burgeren.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Annkrs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 49 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2019

Bar å Sånn ermet sånt sted der man trives. Avslappende uformelt. Her kan man også bestille mat fra hotellets kjøkken. Uteservering på finværsdager. Ofte underholdning.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
1  Takk, MonaASS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2019

Moderne velutstyrt, ryddig bar i Grand hotell. Rikelig utvalg og kvalifisert betjening. Et sted en også kan sitt og snakke sammen.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Som gjest på hotellet på jobbreise trengte jeg mat raskt før jeg måtte opp på rommet og forberede morgendagen. Jeg var virkelig skrubbsulten, og det var vel det som redder den ene stjerna i min anmeldelse...
Tre retter på menyen, pluss dagens. Ingenting fristet egentlig, men jeg var som sagt sulten, og en burger er vel aldri feil?
Jo - dette var feil! Jeg ventet lenge. Veldig lenge, faktisk. Magen rumler høylydt, men «heldigvis» var gjestene på nabobordet så høyrøstede at de neppe hørte det.
Omsider ankom maten. Jeg vet ikke helt hva jeg fikk, men burger var det ikke. Det lignet litt på en litt stor, overstekt kjøttkake av utspedd kjøttdeig. Brødet var tørt og smakte plast. Fries ble servert i en trendy liten kurv, men hva hjelper det når de verken er sprø eller salte. En liten skål med mystisk, lys dressing fulgte også med, den smakte som utvannet bernaisesaus. Jeg angret fort på at jeg hadde takket nei til tilbudet om ketchup. Og det sier vel egentlig alt - mat som trenger ketchup er et dårlig (og denne gangen svært dyrt) utgangspunkt.
Det eneste som var godt var løkringene. Men dem var det bare tre av.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 403hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med god atmosfære og god mat. Skulle gjerne hatt et bittelitt bedre utvalg av øl, men det var greit nok.

Dato for besøk: august 2018
Takk, HanneSofieR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bar å Sånn, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Bar å Sånn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din