Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 17:15
Se gjennom høydepunkter
Tur på havnebaseng i Kristansund.

Sundbåten er gratis for fastboende rundt havneområdet og for turister. Stopesteder rundt hele... les mer

Anmeldt 12. mars 2024
Harald Andreas V
,
Trondheim, Norge
Uforglemmelig rundtur med Sundbåten

Flott transporttilbud, helt gratis. Super service og kjempeflott presentasjon av Kristiansund sin... les mer

Anmeldt 16. august 2022
janneisdals
via mobile enheter
Les alle 159 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (159)
Filtrer anmeldelser
159 resultater
Vurdering fra reisende
107
47
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
47
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 159 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Dette er en båttur alle som besøker Kr-sund bare må få med seg tenker jeg. Kostet bare kr 35 pers. Det er en levelig pris. Turen gikk innom omtrent alle «landene» i byen. Startet på Kirkelandet. Første stopp på Innlandet. Så Nordlandet og Gomalandet. Tok Max 15 min. Vi var ikke så heldig med været. Regnet pisket på rutene men det var bare en sjarm. På en fin solskinnsdag så er nok denne turen enda finere. Nostalgisk og behagelig tur! Havnen er byens hjerte. Er du turist så må du hit! Klippfiskkjerringa får du med deg i samme slengen siden den står praktfull rett ved der turen starter på Kirkelandet.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Sundfergen er absolutt å anbefale hvis du skal mellom Kirklandet, Innlandet, Gomalandet og Nordlandet! Du kommer raskt over, og betaler du med vipps koster det bare 33 kroner! Er du så heldig å få reise med "Framnæs", får du oppleve et et smykke av en båt fra 30 tallet!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 926geirh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018

En tur med Sundbåten, verdens eldste kollektive transportmiddel i kontinuerlig drift, er obligatorisk når du besøker Kristiansund. Turen starter fra Piren i sentrum og går mellom fire "land": Kirkelandet, Innlandet, Nordlandet og Gomalandet. Dette er en flott tur som passer godt for både barn og voksne!

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, gerdbw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Behagelig kollektiv transport som tar deg rundt til alle de 4 øyene i Kristiansund. Blid og hyggelig kaptein som gjerne slår av en prat. Er du heldig så er det den fantastiske Framnes som går i rute.Billetter kan kjøpes ombord, Vipps eller sms.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 715maritb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

En fin måte å få få sett Kristiansund fra alle øyene. Fint å sitte ute i sola og bare nyte utsikten over byen

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, stinearh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser