Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 16:45
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Perfekt reise måte.

Sundbåten er en perfekt måte og komme seg rundt i Kristiansund. Går hver 30 min. Kun 40 kr. for en... les mer

Anmeldt 19. august 2021
helenelax
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
August 2021

Herlig rundtur med sundbåten på en finværsdag i august! Hundene fikk bli med slik at de slapp å... les mer

Anmeldt 10. august 2021
784vildel
via mobile enheter
Les alle 153 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (153)
Filtrer anmeldelser
153 resultater
Vurdering fra reisende
103
45
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
103
45
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 153 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021

Som turist var dette superkoslig! Vi tok båten to ganger fra Thon Hotellet og inn til sentrum, det var som en liten sightseeing tur i seg selv, utrolig vakkert i Kristiansund.

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sundbaten, Leder  på Sundbåten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Takk for at du valgte å reise med oss i Sundbåten.
Veldig hyggelig å høre at du synes byen og havna vår er vakker.
Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Fin måte å komme seg rundt i Kristiansund på.
Vi brukte båten flere turer mens vi var her.
Presis var den altid.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Sven-Erik1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sundbaten, Leder  på Sundbåten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Takk for omtalen, og hyggelig å høre at dere hadde en god opplevelse på havna med oss.
Vi forsøker så godt vi kan å være presis, selv om vi i høysesongen av og til må fravike ruten og gå ekstra turer for at alle som vil skal kunne reise med oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2021

Hyggelig og rimelig båttur mellom bydelene som ligger på øyer.Her møter du både lokal befolkningen og får gode tips fra mannskapet ombord.Kjekt for både voksne og barn

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ellerine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sundbaten, Leder  på Sundbåten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Hyggelig å høre at dere var fornøyd, både med turen og mannskapet. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2021 via mobile enheter

Gratis på lørdager. Effektiv transport mellom bydelene i Kristiansund. Kjekt når man bor på hotell på Kirkelandet og skal besøke venner på Innlandet.

Dato for opplevelse: november 2020
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sundbaten, Leder  på Sundbåten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Takk for turen og god omtale.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

For en genial måte å vise frem byen på! Gratis var det også! Vi koste oss maks! På grunn av koronarestriksjoner var det ikke mulig å reise på rundtur, så vi gikk av på Nordlandet og kjøpte varme fiskekaker på kaien.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, marieland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser