Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 118
ZenHotels.com
Priceline
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
1
14
22
9
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
14
22
9
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 57 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi lå i de nye leilighetene. De er moderne og har alt du trenger. Med tre soverom er det fint plass til en familie. Stor terrasse . Rolig og solrik beliggenhet . Nær turstier og badeplasser. Avslappende, likevel i gåavstand til byen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, oldy123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Hadde på forhånd bestilt værelse for 2 personer og toalett. Ved ankomst ble vi konfrontert med at vi ikke ville få det vi hadde bestilt grunnet overbooking. Vi ble tildelt en hytte i stedet. Hytten var generelt helt grei, men noe slitt. Det var toalett i hytten. Bestilte med frokost som var helt ordinær. På mangel av annen overnatting kan vi ta et opphold til. Utsjekking var enkelt - ved å levere nøkkel i postkassa og kjøre.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

bodde her under ett jobb oppdrag, stille og rolig plass, skikkelig hjemmelaget frokost med varme rundstykker og eggerøre + forsjellig pålegg. rommet er enkelt innredet med 1.5 m seng og en skrivepult, det var rent og greit. billig overnatting til jobbfolk. opp på 2 etg er det div aktivitets tilbud som sjakk, biljardbord, pokerbord.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Vi samlet jentelaget med foreldre og søsken i 2. Etj på hovedbygget under Fotballcup. Vi leide i tillegg kjøkkenet, stuen og spillerommet som lå i samme etasje og kunne dermed organisere måltidene selv. Enkel standard og noe slitt men fungerte godt for formålet.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, josteinj281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Familie på 5 overnattet her en natt. Hyggelig betjening og praktisk og plasseffektiv leilighet. Gode senger. Lite spennende uteområde rundt leiligheten men fine turområder rundt campingen. Vi var godt fornøyd!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Gunnar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser