Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket service, god stemning”
Anmeldelse av Boteco

Boteco
Vurdert som nr. 4 av 48 Restauranter i Kristiansund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Utmerket service, god stemning og fantastisk mat! Meget god fisk med vri og særegenhet. Dette gir topp karakter!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 84mariusd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 182 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Spennende spisested sentralt i Kristiansund. Eklektisk interiør, hyggelig å være der. Servitørene var raske med å ta bestilling og maten kom kjapt på bordet. Bestilte torsk boteco til de voksne, det var noe av dem beste fisken vi har smakt på restaurant. Anbefales! NB: du bør bestille bord i høysesong, veldig mange måtte snu i døra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, VibKva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat når den endelig kom. Det tok 45 minutter fra bestilling til servering. Da hadde barna spist opp sin mat allerede.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 469maritl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Maten var glimrende og flott dandert. Hyggelig personale på en travel mandagskveld, men det ble nok litt for stressende utover kvelden. Servitøren glemte flere ganger bestilling av ny drikke, og likørene til kaffen kom aldri.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mads-Yngvar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Trivelig interiør i kjelleren hvor vi fikk plass. God bacalao. Litt rotete servering av desserten, hvor man ikke klarte å levere til alle 5 innen en tidsramme på ett kvarter

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, herrol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Boteco, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Boteco? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din