Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Etter mange triste restaurantopplevelser”
Anmeldelse av Boteco

Boteco
Vurdert som nr. 4 av 48 Restauranter i Kristiansund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Etter mange triste restaurantopplevelser i Norge i sommer var dette et ordentlig lyspunkt ! God service, og veldig fin meny. Torsk med kokossaus var høydepunktet. Hyggelig og oppmerksom betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gard H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 182 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler på det sterkeste å prøve Torsk Boteco, en nydelig torskerett med en fantastisk kokossaus. Høres merkelig ut, men er virkelig verdt å prøve! Det tok litt tid å få maten, men det gjør ingenting når betjeningen er hyggelig og man selv ikke har dårlig tid:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, treting
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Utmerket service, god stemning og fantastisk mat! Meget god fisk med vri og særegenhet. Dette gir topp karakter!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 84mariusd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Spennende spisested sentralt i Kristiansund. Eklektisk interiør, hyggelig å være der. Servitørene var raske med å ta bestilling og maten kom kjapt på bordet. Bestilte torsk boteco til de voksne, det var noe av dem beste fisken vi har smakt på restaurant. Anbefales! NB: du bør bestille bord i høysesong, veldig mange måtte snu i døra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, VibKva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat når den endelig kom. Det tok 45 minutter fra bestilling til servering. Da hadde barna spist opp sin mat allerede.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 469maritl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Boteco, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kristiansund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Boteco? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din