“Bra sted - anbefales ”
Anmeldelse av Boteco

Boteco
Vurdert som nr. 5 av 47 Restauranter i Kristiansund
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en positiv opplevelse. Meget god mat og hyggelig betjening. Bra stemning. Fin uteplass med sol om ettermiddagen.
Vi var tomtar og alt var topp. Skikkelig god gullerotkake, men alt annet var også bra.

Takk, RosslandR

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Det var nok her vi skulle spist i kveldssola. Men jeg fikk testet noen av de utrolig mange øltypene. Tonga honningstout trenger du ikke prøve.

1  Takk, steinolavr
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste baconsurret torsk med kokos saus. Fantastisk mat og en koselig restaurant. God service og hyggelig betjening.

1  Takk, Kåre Inge S
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Etter mange triste restaurantopplevelser i Norge i sommer var dette et ordentlig lyspunkt ! God service, og veldig fin meny. Torsk med kokossaus var høydepunktet. Hyggelig og oppmerksom betjening.

Takk, Gard H
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler på det sterkeste å prøve Torsk Boteco, en nydelig torskerett med en fantastisk kokossaus. Høres merkelig ut, men er virkelig verdt å prøve! Det tok litt tid å få maten, men det gjør ingenting når betjeningen er hyggelig og man selv ikke har dårlig tid:)

Takk, treting

Reisende som så på Boteco, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Boteco? Del dine erfaringer!