“Tregt og dårlig”
Anmeldelse av Boteco

Boteco
Vurdert som nr. 4 av 66 Restauranter i Kristiansund
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Vi gikk hit etter anbefaling fra hotellet. Alt virket vel og bra, vi fikk anvist plass, bestilt mat, så begynte ventingen.. Det kom folk etter oss som fikk servert mat, nabobordet bestilte det samme som meg og fikk servert, da hadde vi ventet 45 minutter på mat. Like etter kom servitøren å beklaget, men de hadde ikke mere lam.... Jeg kunne få noe annet om jeg ønsket!! Etter å ha ventet 45 minutter på å få beskjed om at det er tomt, når de nettopp serverte nabobordet det samme? Helt utrolig.. Finn heller en annen plass å legg igjen pengene, slike plasser som dette fortjener ikke å drive videre.

2  Takk, kimk180

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Stort utvalg i øl, men lite av menyen som var tilgjengelig. Hyggelig uteservering, men resten står til stryk !
Unngå vinkveldene på onsdag, da en lokal vinklubb med sure gretne kjerringer tar opp mesteparten av plassen, og tror de «eier» stedet. Hadde en lite hyggelig opplevelse med de !

Takk, jonsM1209LL
668_yvindt, Eier på Boteco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Hei. Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger, positive og negative, da disse både motiverer oss, samt gir oss innspill på hva vi må jobbe med for å bli bedre. I og med at vi driver restaurant, så ville vi satt pris på at tilbakemeldingen gikk på service eller mat hos oss, men i og med at dere ikke spiste hos oss så er dette dessverre ikke noen anmeldelse av dette. Tenkte bare vi skulle gi en liten tilbakemelding på kommentarene her. Vinklubben er hos oss en gang hver måned (de er hyggelige damer), men de tar ikke opp noen del av restauranten som vi bruker til våre gjester, hverken inne eller ute. Vi har derimot ett selskapslokale i kjelleretasjen og dette brukes til lukkede selskap. Det er adskilt fra selve restauranten, og har også en annen inngang. Det som skjedde her var vel at en person hos dere brukte feil inngang ved ett par anledninger, og da gikk inn i ett lukket selskap. Det vi beklager og er lei oss for er at vi ikke så dette, og da ikke var klar over det før etter at det hadde skjedd. Hadde vi sett det hadde vi selvfølgelig sagt at dere skal bruke toalettene i restauranten som ligger ved siden av uteserveringen. Det er dessverre lite vi får gjort med hva som blir sagt mellom de som er gjester hos oss. Og i dette tilfellet vet vi heller ikke hva som har vært sagt. Men vi fikk med oss at dere hadde reagert på noe, og i ettertid gjorde vi hva vi kunne for at dere skulle ha det fint. Det kunne da ha vært tatt med i anmeldelsen av vi beklaget ovenfor dere, at en representant fra vinklubben hadde en lengre samtale med dere, samt at vi også ga dere siste drikke gratis. Mvh Øyvind, Boteco

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Betjeningen var superhyggelig og blide, maten var fantastisk (vi spiste burger) og været var nydelig. Kunne ikke hatt en bedre matopplevelse.

Takk, ssaraea
Anmeldt 7. august 2020

Beste måltidet jeg har spist på flere år . Vi bestilte biff begge to og angret virkelig ikke . Koselig plass med hyggelig personale . Vi kommer gjerne tilbake .

Takk, Lena A
Anmeldt 4. august 2020

Fantastisk biff og tilbehør. Også veldig god dessert. Dersom vi skal tilbake til Kristiansund vet vi hvertfall hvor vi skal spise!

Takk, C775KYmaria

Reisende som så på Boteco, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Boteco? Del dine erfaringer!