“Super service, fantastisk utsikt og veldig god mat!”
Anmeldelse av Bryggekanten

Bryggekanten
Vurdert som nr. 6 av 49 Restauranter i Kristiansund
Prisklasse: USD 16 - USD 31
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
God for: Romantisk, Familier med barn, Lokalt kjøkken, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Bryggekanten har fokus på god kvalitet på mat og service og er en av byens mest populære restauranter. Alltid bruk av friske råvarer gjør at vi tar godt vare på råvarene og med stolthet tilbereder fersk fisk, skalldyr, grønnsaker og kjøtt på den ansvarsfulle måten vi mener maten bør tilberedes. Stor fokus på lokal mat. Brasseriet har spiseplasser til 85 gjester, bar og en stor og koselig uterestaurant med lys og varme. Flott beliggenhet helt inntill sjøen, stort utvalg av mat og drikke og koselige atmosfære. Alle rettigheter. Åpent alle dager unntatt søndag fra 1130-2400.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk service! Flink restaurantsjef og hyggelige servitører. Maten er upåklagelig og utsikten fra andre Etasje er nydelig

Takk, lillmarim2020

Anmeldt 24. juli 2021

Vi er ferierende,og ønsker å kose oss med Kristiansund sin nydelig utsikt et godt måltid og noe leskende å drikke i sommersolen. Vi blir henvist til et bord og venter spent....i nesten 45 minutter...med både tegn til at vi er klar, å ønsker å bestille osv skjer det ingenting. Vi får faktisk ikke bestilt drikke en gang.... Vi har spist på mange resturanter,men dette er utvilsomt Norges desidert værste på service... Anbefales ikke! Mange kunder rundt bordet vårt hadde også ventet lenge på drikke,mat,regning osv. Å var tydelig frustrert.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, S8981VBraymondm
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Buffet i 2.etasje. Veldig rent og stilfullt.
God service og hyggelig vertskap
Meget god mat spesielt Skagenrøren, bacalaoen og den grilla klippfisken
Fulgte kelnerens anbefaling av vin som passet godt maten

Takk, OnAir66947216249
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

En god lunsj. Vi bestilte fish and chips og kyllingsalat.
Veldig god pommes frites.
Ok service. Men ikke mer enn forventet.

Takk, sunnivus
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Her var det nok litt for hektisk for en vennlig, men lite aktpågivende betjening. Vi kom kjapt til, men andre var ikke like aktive som oss. Vi satt utendørs i finværet. Vi valgte en pizza og en klippfisk. Det siste er et must i Kristiansund. Begge deler var helt greie.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Sandalsand

Reisende som så på Bryggekanten, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Bryggekanten? Del dine erfaringer!