“Trivelig”

Smia Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 3 av 66 Restauranter i Kristiansund
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden
Beskrivelse: God norsk mat basert på de beste råvarer. Trivelig historisk atmosfære.
Anmeldt 31. juli 2022

Et rustikt spisested med uformell atmosfære, imøtekommende og hyggelig betjening. Vi startet med marinert hval fra Smøla som var en frisk åpning på kvelden. Pepperlaksen jeg hadde som hovedrett var smakfull og hadde en god konsistens. Det som trakk litt ned var Chablisen (Pascal Bouchard, tror jeg det var) som det stort sett smakte syre av. Det finnes veldig mye god Chablis i denne prisklassen, men denne nådde ikke helt opp.

Takk, Janerlve

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Var her for noen år siden og var spent på om standarden var den samme. Ble overhodet ikke skuffet. Hyggelig mottatt av kelner som kom med gode anbefalinger på mat og drikke. Superfornøyd og vil anbefale et besøk. Ps: Bestill bord på forhånd.

Takk, okf123
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Spiste Klippfisk fra Kekke på Averøy. Helt suverent god. Perfekt dampet, passe salt og passe spicy saus. Nydelig rett og slett, passet perfekt til Beaujolais. Skikkelig hyggelig service.

Takk, Knut B
Anmeldt 17. juni 2022

Var der på jobbreise, og har hørt mye fint om Smia så gledet meg.
Men de må ha byttet kokk siden glanstiden. Det var frykteligkjedelig og smakløs mat.
Jeg hadde hval som forrett, den manglet smak. Dårlig tekstur gjorde at det ble nesten uspiselig. Fiskesuppa til hovedrett smakte egentlig en kjedelig hvit saus med litt fisk oppi. De andre på bordet hadde Bacalao, og mente Rema 1000 sin er mye mye bedre. Uten at den er magisk på noen måte. Men funker. Det gjorde ikke Smia sin desverre. Hyggelig servitør er det eneste som trekker opp.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, D3495JMchristiann
Anmeldt 27. mars 2022 via mobile enheter

Smia var en koselig spiseplass med lun atmosfære og god mat ! Hyggelig velkomst av personale som var noe HØYLYTT men veldig trivelig

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 587heidiv

Reisende som så på Smia Fiskerestaurant, så også på

Kristiansund, Møre og Romsdal

Har du vært i Smia Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!