Veldig godt utvalg i glutenfritt. God mat og hyggelig betjening. Koslig Kommer helt sikkert tilbake.
Fole godt er godt håndverk, kortreist mat som tilberedes av lokale bakere! Service er alltid upåklagelig, og stemninga like så! Anbefales!
Veldig gode bakervarer og god service, bollene anbefales på det varmeste. Rikholdig utvalg i brød fra de groveste fiberrike, til den deiligste loff
Mitt favorittbakeri. Alltid stort utvalg av bakervarer. Masse påsmurt lunsjmat, lunsjmeny, smoothies og nydelig kaffe og te og mye mer. Besøker du Molde sentrum må du innom Fole godt!
Bra utvalg av bakervarer - kaker og is. Mange typer kaffi.
Valget vårt gikk for kaffi og et kakestykke. Ble i overkant dyrt for et kakestykke (59 kr), som ikke vi gav oss den store opplevelsen ut fra utseende.
Hyggelig betjening. Mye mennesker i lokalet - virker som et populært sted.