“Godt håndverk”
Anmeldelse av Fole Godt

Fole Godt
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Molde
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og bakst. Hyggelig atmosfære i hyggelige lokaler. Godt glutenfritt utvalg har de også.

Takk, andersl478

Anmeldt 3. mars 2019

Jeg liker veldig godt maten på fole godt, men servicen til spesielt de unge som jobber der er forkastelige. Opplever blikk og mange er frekke i tonen. Det virker nesten som om de ikke vil unne meg min daglige kaffe latte.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, bolleelsker
KristinH2088, Eier på Fole Godt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Veldig beklagelig at du skal ha denne følelsen når du er her på Fole Godt! Jeg lover deg at jeg har tatt det opp med alle, og alle er vi enige om at selv om ingen kjenner seg igjen i din opplevelse, er vårt mål at du ikke skal ha den følelsen igjen! Jeg beklager selvfølgelig på det sterkeste og håper du ikke har mistet motet og prøver oss igjen! Mvh Kristin på Fole Godt

Anmeldt 12. februar 2019

Trivelig spisested med en trendy, "ung" stil, og samtidig hyggelig. God stemning. Maten var helt ok, men ikke fantastisk.

Takk, Elin S
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Kjempetrivelig atmosfære, god mat (dagens suppe👌) og mange gjester. Fungerte veldig godt å jobbe litt herfra også ☺️

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, linnsirio
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

FoleGodt - Verdens beste cafe!! Kan ikke tenke meg en uke uten lunsj på Fole Godt. Nydelig god mat, og fantastisk god service. Får fantastisk service av mann bak kassen som er fra Sør-Afrika. Digger han!!!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, JanneS505

Tuuusen takk for knallbra tilbakemelding!!! Dette skal jeg selvfølgelig si til mannen fra Sør-Afrika- Adriaan! :)

Reisende som så på Fole Godt, så også på

Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Fole Godt? Del dine erfaringer!