Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiske bakevarer og svele”
Anmeldelse av Kneippen

Kneippen
Vurdert som nr. 12 av 37 Restauranter i Molde
Prisklasse: USD 7 - USD 17
Beskrivelse: Byens møtested nummer en! Kneippen har eget bakeri med steinovnsbakte brød og hvetebakst. I kaféen serverer vi fersk brødbakst, velsmakende kaker, salater, ferskpresset appelsin, svele og mye mer. Vi har velsmakende kaker for en hver anledning. Vi leverer også catering - påsmurt mat til moter, kurs osv. I snart 100 år har Kneippen vært et populært møtested.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Byens møtested nummer en! Kneippen har eget bakeri med steinovnsbakte brød og hvetebakst. I kaféen serverer vi fersk brødbakst, velsmakende kaker, salater, ferskpresset appelsin, svele og mye mer. Vi har velsmakende kaker for en hver anledning. Vi leverer også catering - påsmurt mat til moter, kurs osv. I snart 100 år har Kneippen vært et populært møtested.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte litt forskjellig bakevarer og var like fornøyd med alt. Svelene med brunost er alltid en favoritt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjewor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 17 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Stakk hodet inn pga ett fristende skilt på utsiden som reklamerte nystekt svele. Nå klarer jeg ikke gå forbi uten å kjøpe med ei svele.Hyggelig betjening også.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, arisnaub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019

Supert sted med godt utvalg i brødmat og søte kaker. Gode salater av ulike slag kan du å få hvis du ønsker et sunnere alternativ. Trives her. Er gjerne innom når jeg er på bytur. Hyggelig betjening også.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

Har den beste kakaoen jeg har smakt.
Så mye godt i disken. Hyggelig og smilende personale. Kommer heilt sikkert tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 715maritb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Stort sett godt merket og godt utvalg for allergikere (melk/hvete) , og når jeg spurte etter mer informasjon sprang ho ned for å hente eska kaka kom i. Men litt synd for de som måtte stå og vente på å bli ekspedert, spesielt når det stod en annen ansatt med ryggen til og ignorerte kundene helt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 123MBH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kneippen, så også på

Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal
 
Molde, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Kneippen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din