Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”

Tandoori Guru Taste of India
Vurdert som nr. 6 av 34 Restauranter i Molde
Beskrivelse: Tandoori Guru var den første indiske tandoori retauranten som ble åpnet i Molde, Norge. Vi har fantastiske indiske oppskrifter med varierende rimelige priser og de mest talentfulle kokker, som har mest erfaring med indisk etinisk mat. Vi hjelper deg med å få den beste smakeropplevelsen med fersk mat og kvalitetsbestanddel.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tandoori Guru var den første indiske tandoori retauranten som ble åpnet i Molde, Norge. Vi har fantastiske indiske oppskrifter med varierende rimelige priser og de mest talentfulle kokker, som har mest erfaring med indisk etinisk mat. Vi hjelper deg med å få den beste smakeropplevelsen med fersk mat og kvalitetsbestanddel.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og trivelig atmosfære. Får dog litt trekk for sen betjening, utlevering av mat og litt rot med bestillingen.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 957lillg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (128)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4347 av 128 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Koselig sted med hyggelig personale. Velsmakende, gode porsjoner og greie priser. Får lyst å smake flere retter.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, ronaldhR7195QC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018

Etter å ha bodd i Nepal og reist både i India og andre deler av Asia blir man veldig glad i maten der og litt kresen når man skal på Indisk restaurant hjemme i Norge. Kan virkelig trygt anbefale Guru Taste of India! Bestilte Mixed grill Tandoori. Kjøttet var perfekt grillet, mørt og deilig. De andre rundt bordet var også svært fornøyd med både Korma og Murgha Kari. Gode nanbrød med koriander og rødløk. Minstemann ved bordet ville ha pommes frites, noe som ikke stod på menyen, men de klarte å trylle det frem likevel og han mente det var de beste pommes frites han hadde smakt. Maten ble forøvrig servert med et smil i trivelige lokaler. Så dersom du leter etter et sted å spise i Molde så trenger du ikke lete lenger! Prøv denne!! Kommer definitivt tilbake!!!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Jallagjengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018

Vi var 4 personer som besøkte restauranten. Til tross for relativt få besøkende på tidspunktet tok det uforholdsmessig lang tid før vi fikk bestille, og det er tidvis vanskelig å få kontakt med personalet. Vi ble heller ikke spurt om vi ønsket å bestille drikke før matbestillingen. Etter at bestilling var gjort kom maten likevel rimelig kjapt, og smakte svært godt. Fikk også påfyll av ris uten ekstra kostnad. Personlig spiste jeg butter chicken, og ba om å få den noe sterkere enn normalt. Mener servitøren oppga medium pluss, men kunne nok gått for enda et hakk sterkere (dersom man liker sterk mat).

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Tron N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Ikkje alltid eg «sleiker» skåla, men her må man få med seg kvar dråpe for dette er meget smakfull mat! Personlige favoritten er chicken korma (ikkje sterk, men meget smaksrik) og peshwari nan brød. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 52stianl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tandoori Guru Taste of India, så også på

 

Har du vært i Tandoori Guru Taste of India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.