Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gå et annet sted.”

Tandoori Guru Taste of India
Vurdert som nr. 6 av 34 Restauranter i Molde
Beskrivelse: Tandoori Guru var den første indiske tandoori retauranten som ble åpnet i Molde, Norge. Vi har fantastiske indiske oppskrifter med varierende rimelige priser og de mest talentfulle kokker, som har mest erfaring med indisk etinisk mat. Vi hjelper deg med å få den beste smakeropplevelsen med fersk mat og kvalitetsbestanddel.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tandoori Guru var den første indiske tandoori retauranten som ble åpnet i Molde, Norge. Vi har fantastiske indiske oppskrifter med varierende rimelige priser og de mest talentfulle kokker, som har mest erfaring med indisk etinisk mat. Vi hjelper deg med å få den beste smakeropplevelsen med fersk mat og kvalitetsbestanddel.
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Elendig service, servering og lite stekt mat. Jeg fikk ikke det jeg bestilte. Servitøren snakket dårlig norsk og kunne lite om kundebehandling. Mange bra spisesteder i Molde, så ikke bruk tiden her.

Dato for besøk: august 2021
Takk, GrandTour41514995119
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 123 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Valgte denne restauranten da vi var fysen på noe asiatisk mat, og denne restauranten tilfredsstilte dette behovet.
Jeg valgte en lammerett og min samboer en tandori rett, med tilbehør av raita, 3 ulike nan brød, og ris. For en så autentisk opplevelse så drakk vi indisk øl til middagen. Valgte medium sterkt krydret, noe som gav oss en fin balanse i smakene samtidig som vi kjente den gode prikkende følelse chilien gav.
Dette ble ett ypperlig måltid av gode smaker fra det indiske kjøkkenet, servert av 2 hyggelige unge damer med god serviceinnstilling.
Er litt vanskelig å finne riktig inngang, men er du ute etter en asiatisk smaksopplevelse i Ålesund kan jeg anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ainahaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

God restaurant hvis du ønsker å spise indisk i sentrum av Molde. Vi bestilte butter chicken og tikka masala. Butter chicken var i overkant søt i smaken, men tikka masala var god.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Seaside59972587691
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Har bodd flere år i Asia og elsker indisk mat, denne restauranten kan jeg trygt anbefale!! Fantastisk god mat! Nydelig Peshawari nan!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Jallagjengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Litt ventetid, men utrolig god mat. Vi bestilte blant annet nr. 33 med lam, kardemomme, m.m., noe av den bedre indiske maten jeg har spist!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, sarasL352VJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tandoori Guru Taste of India, så også på

 

Har du vært i Tandoori Guru Taste of India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.