“Trivelig og velsmakende besøk”

Tandoori Guru Taste of India
Vurdert som nr. 6 av 50 Restauranter i Molde
Beskrivelse: Tandoori Guru var den første indiske tandoori retauranten som ble åpnet i Molde, Norge. Vi har fantastiske indiske oppskrifter med varierende rimelige priser og de mest talentfulle kokker, som har mest erfaring med indisk etinisk mat. Vi hjelper deg med å få den beste smakeropplevelsen med fersk mat og kvalitetsbestanddel.
Anmeldt 21. april 2024

11 personer fikk bord sammen, på nokså kort varsel. Vi ble godt mottatt av et hyggelig personale. Maten kom raskt, og vi ble servert samtidig. Nydelig mat! 🤩

Dato for besøk: april 2024
Takk, Trudeogstian

Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Beste indiske vi har smakt!
Vi var ferdig spist ca en time etter vi kom inn dørene, så maten kom absolutt fort 🫶🏻
Vi bestilte det indiske ølet, som var lyst og godt🫶🏻Videre fikk vi servert papadams med to type chutneys, en mange (NAM!) og en annen som vi ikke spiste så mye av ettersom den var litt sterk🙈Denne forretten er inkludert og man betaler ikke for den..

Til hovedrett bestilte vi Tikka Masala og Tikka Kebab.. Begge helt nydelig! Vi bestilte også hvitløksbrød med garlic.

Kan med hånden på hjerte si at dette er den beste indiske vi har smakt!! Personalet var også hyggelig, det var fin atmosfære og ingenting negativt å si om besøket! Drar definitivt tilbake❤️

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Sandra D
Anmeldt 23. februar 2024

Forferdelig matopplevelse og service. Pleier å synes at indisk mat er utrolig godt, men her ble vi skuffet! Seigt kjøtt, tørt nanbrød, kald saus. Vi gikk sultne der i fra. Personalet bestod av svært unge jenter som var mer opptatt av å snakke med hverandre enn å se og hilse på gjestene.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Guri B
Anmeldt 27. januar 2024

Veldig god mat, beste maten i byen men servicen er kjempe dårlig.. De legger ikke merke til kunden, følger ikke med når feks kunden behøver hjelp, med andre ord ikke oppmerksom, veldig uinteressert i kundene . Unge servitører som trenger å lære litt mer om fageg

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, Gabriela K
Anmeldt 12. januar 2024 via mobile enheter

Nydelig nydelig mat 😊
men elendig service🤷‍♀️
Tok veldig langt tid før de kom å tok imot bestillingen. Tull med drikkebestillingen.
Fikk aldri bestilt dessert. Vi ga opp.
Når vi sa i fra at vi var ikke så fornøyd med service så kunna de ikke ha brydd seg mindre. Trist.

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, nieida83

Reisende som så på Tandoori Guru Taste of India, så også på

Molde, Møre og Romsdal
Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Tandoori Guru Taste of India? Del dine erfaringer!