Morsomme escaperoom! Vi prøvde SerialKiller. Artige løsninger og nøtter man må løse underveis. Noen... les mer
Bra gjennomført, fine logiske rom :) Var der som en gruppe med bare 2 voksne, kom oss ut... les mer
Dette var skikkelig gøy, stressende og frustrerende på samme tid. Rommene er godt planlagt og byr definitivt på utfordringer. Anbefales på det sterkeste!
Prøvde "The Whiteroom" og det var veldig bra! Varierende vanskelighetsgrad på oppgavene og alle fire fikk bidra med sitt. Kommer tilbake ved en senere anledning for å prøve "The Heist"
Et besøk som kommer i minneboka!
Stor mestringsfølelse for voksne og tenåringer !!
Spennede og krevende. Man må tenke utenfor boksen hele tiden ifølge våre to ungdommer.
Selv om vi ikke kom helt i mål var det oppgaver underveis som boostet selvtilliten.
Dette blir en snakkis i Ålesund ! Molde blir nedrent av sunnmøringer !
Dette var artig!!! Alle i vår gruppe var helt med! Spennende, og vi til og med klarte det! Kjekt å oppleve We Escape her i Molde. Anbefales!!
Har prøvd The heist, super morsomt rom som passer både nybegynnere og folk som har spilt flere escape room før!
Dette var kjempe gøy og kan virkelig anbefales gleder oss til å prøve White roomet når det åpner!