Fantastisk opplevelse!!

Var på escaperoom i dag. Ble godt tatt imot av ansatt og følte oss veldig velkommen. Spillet var... les mer

Anmeldt 5. november 2023
Rikke J
Sååå gøy!!

Så gøy! Vi spilte Serial Killer, og har nå fått lyst til å prøve de andre spillene We Escape Molde... les mer

Anmeldt 5. november 2023
Mathilde T

Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Dette synes vi var skøy og spennende!
Vi var 2 voksne med barna på 13 og 17 år, anbefales 😊 Kom oss akkurat ut i tide 😅

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 507pe
Anmeldt 24. april 2021

Vi prøvde to spill, Serial killer og Whiteroom. Begge var bra, men det var tydelig forskjell på vanskelighetsgraden (som det står på nettsiden). Serial killer var bygd opp veldig kronologisk, så du må løse en oppgave før du kan løse neste, og så videre. På denne kom vi oss ut i god tid og brukte bare ett hint. Dette rommet passer godt for de som kanskje ikke har så mye erfaring med escape rooms. Vi prøvde også Whiteroom. Dette var et veldig spennende og uvanlig rom hvor du kommer inn og alt er hvitt. Det var mange oppgaver som skulle løses, og du kan starte hvor som helst. Her brukte vi alle fem hintene vi kunne få og kom oss ut såvidt før det hadde gått en time. Dette rommet var en større utfordring, og sikkert derfor likte jeg dette best. Vi gleder oss til å komme tilbake til det siste rommet, og til å prøve det nye når det blir installert (whiteroom skal dessverre byttes ut).

Må også nevne at vi møtte to av de som jobber der og begge var fantastiske mennesker som var superblide og virkelig interessert i jobben sin. Vil anbefale We Escape til både de som har erfaring med escaperooms fra før, og de som ikke har det. Vi hadde en flott opplevelse!

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, EmilieS957
Anmeldt 12. juli 2020

Bra rigga rom uten storyline. God mix av oppgaver, utfordrende rom som inviterer til godt samarbeid. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, simselimsen
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

2 voksne og 2 ungdom prøvde seg for første gang på et escape room.
Serial killer i Molde leverte varene :)
Flink og hyggelig game master som forklarte fint før start og hjalp oss underveis.
Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, lockoutkbclub
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

2.gangen jeg og venninnen min er der, og vi er like fornøyd! Vel gjennomført og laget til, veldig hyggelig betjening og spennende rom. Anbefaler virkelig å teste We escape i Molde! :) Kommer definitivt tilbake.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, AdrianaL437