Ved innsjekk fikk vi beskjed om at det skulle være et privat arrangement på hotellet med varighet frem til kl. 23, og at gjestene til arrangementet måtte forlate like etter kl. 23. Arrangementet ble holdt i et partytelt like utenfor hotellrommet vårt.
Lydnivået ble etterhvert høyere og det var helt umulig å sove. I tillegg var det varmt ute, så det var umulig å lukke vinduene. Kl. 00.30 holdt arrangementet fremdeles på. Da ringte vi til resepsjonen og konfronterte de med at de skulle ha gitt seg like etter kl. 23. Vi fikk da til svar at ved første klage skulle de avslutte. Vi var de første som ringte. Vi mener de skulle ha avsluttet når de lovte, og ikke etter at andre gjester kom med klager på støy.
Når de så hadde fått ut gjestene ca kl. 01.15, så begynte de å rydde etter arrangementet. De klappet sammen bord, og dro stoler etter gulvet, som lagde veldig mye støy. Vanskelig å anslå når de var ferdige men vil tippe rundt kl. 0200. Dette burde de jo absolutt ha ventet med til dagen etter.
Dessverre fortsatte festen utover natten, da det lå to båter til ved kaia utenfor. De holdt det gående med høy musikk og allsang til rundt kl. 06 på morgenen. Dette er i utgangspunktet ikke hotellet sin feil, men jeg synes de kunne tatt ansvar for gjestene sine og ringt politiet for å fått de til å holde fred. I alt, ingen nattesøvn på oss.
Frokosten var skuffende, da vi ble informert om at man kunne peke på det man ville ha av mat. Vi ble lovet egg og bacon. Som alle andre hoteller nå om dagen var det ingen form for buffet, ble kun tilbudt svette påleggskiver i en plastboks. Det eneste man kunne velge utenom standard brødskiver var stekte egg og yoghurt med granola.
Vi sa ifra om alt dette ved utsjekk og fikk litt avslag i pris for oppholdet.